TOP 5 Tendințe 2022 pentru rochii de mireasă

De Unica.ro, pe

Urmează să te căsătorești în 2022 și deja vrei să pui la punct toate detaliile? Într-adevăr, organizarea unei nunți este o experiență unică ce te umple de emoție și bucurie, iar dintre toate lucrurile pe care le ai pe lista lungă, rochia de mireasă este de departe cea mai importantă. Iată care sunt cele mai noi tendințe în materie de rochii de mireasă pentru perioada următoare.

Urmează să te căsătorești în 2022 și deja vrei să pui la punct toate detaliile? Într-adevăr, organizarea unei nunți este o experiență unică ce te umple de emoție și bucurie, iar dintre toate lucrurile pe care le ai pe lista lungă, rochia de mireasă este de departe cea mai importantă.

Iată care sunt cele mai noi tendințe în materie de rochii de mireasă pentru perioada următoare.  

1. Rochii de mireasă cu spate gol

TOP 5 Tendințe 2022 pentru rochii de mireasă

Dacă ar fi să vorbim despre un moment special care să-ți poată dezvălui latura romantică și senzuală, cu siguranță ar trebui să ne gândim la ziua nunții, iar dacă alegi o rochie de mireasă cu spatele gol, vei arăta magnific.

Spatele spart, în forma literei V, îmbrăcat spre laterale cu broderii florale aplicate eventual pe un tulle nude, va arăta spectaculos, mai ales dacă vei găsi o coafură ușor ridicată care să lase pielea la vedere. Așa vei fi sigură că vei străluci din fiecare unghi.

2. Rochii de mireasă 2 în 1

TOP 5 Tendințe 2022 pentru rochii de mireasă

Aceste rochii de mireasă sunt extrem de confortabile și versatile. Ai auzit probabil de personalități importante care au schimbat două sau trei ținute în ziua nunții din dorința de diversificare, dar nu este cazul să pierzi timpul și banii cu aceste lucruri, când îți poți cumpăra direct o rochie de mireasa 2 in 1. O astfel de rochie are fusta – trenă detașabilă, așa că este transformabilă, ceea ce înseamnă că te va ajuta să ai parte de două look-uri deosebite pe parcursul unei singure zile.

Pentru ședința foto și atunci când pășești grațioasă spre altar, poți lăsa fusta cu trena lungă în jurul taliei, dar când ajungi la restaurant, vrei să adopți o ținută elegantă ușor mai lejeră și să-ți surprinzi invitații, poți renunța în doar câteva minute la fusta – trenă și vei putea rămâne de exemplu într-o rochie de mireasă sirena, mulată pe corp, deosebit de frumoasă.

3. Spectacol de broderii

TOP 5 Tendințe 2022 pentru rochii de mireasă

Atelierele de creație se întrec în modele de rochii de mireasă ce excelează la capitolul broderii, asta pentru că broderiile sunt romantice și rezonează extrem de bine cu evenimentul unic al unei nunți. Broderiile 3D înnobilează ținuta, o fac să iasă din monotonie și îi conferă o strălucire aparte.

Cele mai frumoase modele de rochii de mireasă atrag prin jocul inventiv de broderii florale aplicate pe un material nude, în zona bustului, a umerilor și a spatelui, cu paiete, perle, cristale și diamante. Toate subliniază o siluetă frumoasă și un eveniment festiv, plin de grație și rafinament.

4. Rochii de mireasă cu mâneci

TOP 5 Tendințe 2022 pentru rochii de mireasă

Nu e absolut necesar ca nunta să aibă loc în primăvară sau toamnă ca să te gândești la o rochie de mireasă cu mâneci. Designerii atelierelor de creație de rochii de mireasă propun mai nou modele cu mâneci trei sferturi, tip epoleți, realizați din broderii bogate ce curg asemenea unor picături spre cotul brațelor, modele cu mâneci până aproape de încheietura mâinilor, din material nude și cu terminații brodate în formă de brățări așezate elegant pe mâini. Rochiile de mireasă cu mâneci sunt originale, rafinate, foarte romantice și misterioase.

5. Rochii de mireasă din materiale prețioase

TOP 5 Tendințe 2022 pentru rochii de mireasă

Nu doar modelul rochiei contează în 2022, ci și materialul din care aceasta este realizată. Fie că alegi o rochie de mireasă prințesă, stil sirenă sau A-Line, designerii subliniază că este important să acorzi atenție materialului. Cele mai scumpe modele au în componență dantelă de lux cu aspect strălucitor, dar există și alte materiale calitative foarte frumoase, cum ar fi mătasea delicată sau tulle-ul foarte fin.

Cele mai bune și apreciate ateliere de rochii de mireasă din România, cum este BestBride, își procura materialele de la cei mai renumiți furnizori în materie de țesături calitative, rezistente, cu o strălucire deosebită.

Cu atâtea tendințe frumoase în materie de rochii de mireasă pentru 2022, poți fi sigură că ai de unde să alegi cea mai frumoasă ținută pentru ziua în care îți vei uni destinul cu alesul inimii tale. Răsfoiește modelele deosebite prin cataloagele detaliate ale marilor ateliere de creație, gândește-te la ceea ce s-ar potrivi cel mai bine siluetei și personalității tale, ia-ți inspirația din fotografiile miresicilor postate pe internet și programează-te din timp pentru proba rochiei de mireasă.

La BestBride, atelier de creație rochii de mireasă București, primești gratuit consiliere din partea personalului cu experienta de peste 12 ani care îți vor oferi sfaturi tehnice prețioase ca să poți alege cu ușurință și inspirat cea mai frumoasă rochie pentru nunta ta.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!