TOP 5 lucruri amuzante pe care le poți face pe telefonul tău atunci când te plictisești

Ești pe telefonul tău și derulezi în mod continuu pe rețelele de socializare până când ajungi să te plictisești făcând acest lucru? Ei bine, acesta nu este singurul lucru pe care îl poți face pe telefonul mobil în timpul tău liber, ci îl poți folosi într-un mod cu mult mai util și distractiv. Trebuie doar să-ți focusezi atenția și pe altceva și să ieși din această rutină petrecută pe social media și să adopți și alte obiceiuri. 

Iată așadar 5 lucruri amuzante și productive pe care le poți face pe smartphone-ul tău 

  1. Creează-ți un playlist cu melodiile preferate

Dacă ești pasionat de muzică și aceasta te acompaniază în aproape orice activitate pe care î întreprinzi ce zici să ai un playlist foarte organizat și vaiat cu melodiile preferate? Acest lucru te va scuti de acele momente în care nu știi ce melodi să mai asculți sau cu care să-ți surprinzi prietenii. Include piese relaxante, de petrecere, energizante și fii pregătit tot timpul. 

  1. Planifică-ți următoarea vacanță, fie ea și imaginară pentru moment

Aruncă o privire pe aplicațiile și platformele dedicate pentru vacanțe și închirieri de apartamente și salvează locațiile în care ți-ai dori să-ți petreci timpul. Poate momentan nu-ți planifici una, dar este bine să ai o listă cu locurile atractive și interesante pentru când se întâmplă acest lucru. 

  1. Verifică-ți horoscopul 

Chiar dacă nu ești foarte atras de semnele zodiacale, poate fi distractiv să citești informații interesante despre posibile viitoare întâmplări, despre compatibilități, noroc, caracter și multe altele. Multe dintre acestea chiar pot corespunde cu tine și viața ta, poți găsi indicații & sfaturi prețioase, iar multe dintre acestea chiar îți pot stârni curiozitatea și aduce zâmbetul pe buze.  

  1. Participă la o clasă de yoga

Puțină mișcare nu va strica niciodată și poți face asta ajutându-te de telefonul tău. Dacă ideea de a participa la o ședință în mod fizic nu te tentează, poți face asta făcând parte dintr-un grup de oameni care iau parte la aceste ședințe pe meet. Totodată te poți implica în activități variate din mediul online, în funcție de ceea ce te pasionează. 

  1. Descoperă-ți bucătarul interior

Descarcă o aplicație sau accesează site-uri web care te pot învăța să gătești, îți pot oferi rețete noi de mâncare, care sunt de folos pentru momentele în care ești total lipsită de inspirație. Totodată acestea te pot învăța cum să fii cu mult mai organizată cu lista ta de cumpărături astfel încât să nu pierzi foarte mult timp sau să uiți să cumperi lucruri importante.  

Pe lângă toate cele enumerate mai sus, poți descoperi și aplicațiile specifice telefonului pe care tu îl deții și pe care poate nici nu știai că le ai. De exemplu Samsung oferă utilizatorilor săi o mulțime de aplicații distractive care combină televiziunea, jocurile, știrile și podcast-urile. Rămâne doar să le descoperi. Dacă ești în căutarea unui astfel de telefon pentru a-ți asigura mai multe distracții viitoare, poți găsi telefoane Samsung pe Altex.ro. Alege ceea ce ți se potrivește și fii pregătit de momente cu mult mai distractive și productive petrecute pe smartphone-ul tău. 

În concluzie, dacă nu știi ce să mai faci pe telefonul tău, în afară de folosirea bine cunoscutelor rețele de socializare poți să-ți creezi un playlist cu melodiile preferate, să-ți verific horoscopul, să înveți rețete culinare, să participi la o clasă de yoga, să-ți planifici următoarea vacanță și să descoperi noi funcții ale telefonului tău. 

Sursa foto: unsplash.com

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!