Top 4 produse veterinare ideale pentru animalul tău

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 septembrie 2021, 14:45

Ai acasă o pisică sau un cățel și vrei să îi oferi prietenului tău necuvântător cele mai bune condiții în care să se dezvolte? Începe prin a descoperi care îi sunt preferințele în materie de alimentație, dar și care sunt produsele veterinare în care să investești pentru a-i proteja sănătatea. 

De exemplu, alege cele mai bune solutii antiparazitare, dar și suplimentele nutritive care să ii asigure animalului un plus de confort, dar și starea de bine de care are nevoie pentru a fi fericit!

Soluții antiparazitare – ce rol au?

Pentru început, despre soluțiile antiparazitare trebuie să știi că au rolul de a ține la distanță insectele periculoase pentru câini și pisici. Este vorba despre produse excelente, care combat căpușele, dar și puricii, mai ales dacă prietenul tău necuvântător petrece foarte mult timp afară. Pentru a descoperi cum se administrează soluțiile, citește întotdeauna prospectul, iar astfel te asiguri că animalul tău se bucură de rezultatele dorite.

Vaccinuri

O altă categorie de produse, de care ai nevoie pentru îngrijirea pisicilor și a câinilor este reprezentată de vaccinuri. La vârste fragede, imediat după ce sunt luate de lângă părinții lor, animalele au nevoie de ajutor pentru a-și dezvolta un sistem imunitar excelent.

Vaccinurile sunt realizate din ingrediente atent alese și combat virusuri diverse. Ele se administrează începând de la 6 – 8 săptămâni, în funcție de animal, iar apoi se continuă o schemă de vaccinare conform indicațiilor de la medicul veterinar.

În perioada vaccinării este important să îți ții pisica sau câinele în casă, într-un mediu în care îl poți supraveghea. În același timp, vaccinurile au nevoie de câteva zile pentru a fi asimilate în organism. De aceea, este important ca după ultima doză, să mai aștepți 2 – 3 zile până îi dai drumul animalului afară.

Suplimente nutritive

Nu uita să te interesezi de suplimentele nutritive pe care le ai la dispoziție, astfel încât să știi ce variantă să alegi. De exemplu, animalul tău are nevoie de:

·        suplimente pentru digestie – realizate sub formă de capsule, suplimentele pentru digestie au rolul de a stabiliza organismul câinelui sau a pisicii. Este vorba despre produse ușor de administrat pentru o perioadă scurtă de timp;

·        suplimente pentru blană și piele – de regulă, realizate din ulei de pește, suplimentele pentru blană și piele au rolul de a oferi un plus de protecție animalului tău de companie. În timp, vei observa cum blana prietenului tău necuvântător devine mai sănătoasă și mai strălucitoare;

·        suplimente pentru articulații – la vârste fragede, animalele au nevoie de ajutor pentru a se dezvolta fizic în mod corespunzător. Articulațiile și oasele sunt încă instabile, motiv pentru care prietenul tău ar putea să tremure. Suplimentele îl ajută, însă, foarte mult, oferindu-i echilibrul de care are nevoie.

Produse de igienă

Nu în ultimul rând, investește în produse de igienă potrivite pentru pisica sau câinele tău. Ai grijă: nu folosi șampoane sau balsamuri pe care le ai deja în casă și pe care le folosești pentru uz personal, întrucât riști să-i faci rău animalului. Alege șampoane și săpunuri speciale pentru animale, care conțin ingrediente optime pentru acestea!

Veteco.com îți oferă o gamă largă de produse din care poți alege. De la cele mai bune vaccinuri, până la suplimente nutritive de calitate și produse de igienă: pe toate le găsești online. În același timp, este bine să știi că înainte de a opta pentru un anumit medicament veterinar pentru animalul tău de companie, indicat este să discuți cu un medic de specialitate.

Date de contact:

E-mail: office@veteco.ro

Telefon: +40 264 597 008

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!