TOP 4 idei de cadouri de Crăciun pentru angajații care lucrează de acasă

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 septembrie 2021, 18:05

Pandemia a afectat destul de serios activitatea firmelor, multe dintre ele fiind nevoite să își adapteze stilul de lucru noilor condiții impuse de autorități. Majoritatea a găsit mutarea angajaților din birou acasă pentru a-și putea continua activitatea, ceea ce s-a dovedit o mișcare destul de bună.

Acum, după mai bine de un an de work from home, multe societăți au păstrat această formulă, iar cum sărbătorile de Crăciun se apropie, mulți patroni se gândesc cum să își recompenseze angajații. Mai sunt cadourile necesare? Care ar fi cea mai bună variantă pentru a arăta recunoștința într-o firmă? La prima întrebare, răspunsul potrivit este „da”, iar pentru cea de-a doua poți găsi 4 idei de cum îți poți răsplăti personalul care încă lucrează de acasă.

Idei ingenioase pentru cadourile de Crăciun pentru angajații care își desfășoară activitatea de acasă

1.  Obiecte care îi pot ajuta în munca pe care o prestează

Lucrul de acasă a presupus o anumită reorganizare a activității, de la un laptop sau programe care trebuie instalate pentru a se putea desfășura, angajații au avut destul de multe nevoi în ultimul an, chiar și acolo unde s-a trecut la un sistem de munca mixt care presupune atât munca de acasă (din ce în ce mai căutată de români), cât și de la birou.

De aceea, o idee de cadou pentru Crăciun poate fi reprezentată de agendele personalizate sau chiar lămpile de birou de care toată lumea are nevoie, mai ales în zilele scurte de iarnă.

2.   Cardurile cadou pentru ca fiecare angajat să se bucure de ce îi place

Pentru că vine cea mai frumoasă perioadă din an, un cadou potrivit pentru fiecare angajat poate fi un gift card sau un voucher de care aceștia să își poată cumpăra ce au nevoie sau ceea ce le place. Mai mult, acesta poate fi personalizat în funcție de pasiunile fiecărui om în parte, în timp ce suma să fie aceeași pentru toți.

3.   Coșurile cu bunătăți sunt printre cele mai apreciate daruri de Crăciun

Dacă nu vrei să te complici sau aceasta este o idee pe care ai folosit-o și în trecut cu succes, poți apela la coșuri de Crăciun cadou pentru a le arăta angajaților tăi cât de mult îi apreciezi. La Boutiquecadeaux.ro poți alege dintr-o gamă variată de astfel de daruri în ambalaje deosebite care să îi încânte.

4.   Micile gadgeturi rămân și ele în trend

Stick-urile de memorie, boxele portabile compacte sau căștile wireless sunt printre gadgeturile de care se pot bucura toți angajații. Acestea pot fi folosite atât atunci când lucrează de acasă, dar și în timpul liber pentru plimbări sau diverse ieșiri, mai ales că în această perioadă multe firme au pus accent și pe bunăstarea personalului în afara orelor de lucru.

Crăciunul este una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, iar firmele caută să își recompenseze angajații indiferent de locul în care se desfășoară aceștia. Cu ideile propuse mai sus îți poți arăta recunoștința față de personalul societății într-un mod simplu și eficient.

Sursa foto: Pexels.com

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!