Ținutele verii tale vor depinde de aceste trei tendințe!

Ultimul update Marți, 14 iunie 2022, 13:19

Moda a reprezentat mereu modalitatea prin care fiecare dintre noi a avut ocazia să-și exprime stilul personal. Mai mult, vara anului 2022 pune accent pe tendințe care mai de care diferite, evidențiind diversitatea și puterea de exprimare prin haine.

Noua campanie bonprix se pliază perfect pe acest sezon, căutând să ofere articole vestimentare pe placul oricărei doamne sau domnișoare. Astfel, Elena Gheorghe a ales să-și construiască trei ținute folosindu-se de această gamă de haine, ba chiar, a căutat să ilustreze trei dintre cele mai populare tendințe ale verii 2022.

Prima ținută a Elenei se bazează pe materialul tricotat, o tendință mult iubită a acestui sezon. Ea a ales o rochie lungă – cu un model lejer și interesant, care e completată cu o serie de coliere fine. Prin aspectul aerisit și elegant al ținutei, aceasta poate fi alegerea perfectă pentru o după-masă petrecută alături de cei dragi. Pentru a completa look-ul pot fi purtați atât pantofi cu o talpă mai înaltă, cât și sandale cu toc flat.

Ținutele verii tale vor depinde de aceste trei tendințe!

Mai departe, dacă îți dorești să atragi toate privirile prin simplitate și stil, poți opta pentru o rochie maxi. Tendința care în mod garantat te va pune în centrul atenției, oferindu-ți o eleganță aparte. Elena a optat pentru o astfel de rochie, care îmbină superb culoarea albă cu un imprimeu floral roșu. Această combinație creează un aer complex în jurul întregii ținute, lucru ce indică faptul că n-ar mai trebui adăugate alte articole vestimentare, poate doar o geantă tip clutch și niște sandale cu toc subțire.

Cea de-a treia ținută a Elenei se concentrează pe un alt trend care e menit să atragă toate privirile, și anume, imprimeurile. Ea a ales o rochie lungă, pliată pe talie, cu mâneci tip aripioare care abia reușesc să acopere umerii. Mai mult, a completat întreaga ținută cu câteva accesorii fine din aur, lucru care îi evidențiază trăsăturile feței. Imprimeul impresionant al rochie este menit evenimentelor deosebite care pot avea loc în această vară, asigurându-ți un impact oriunde vei merge.

Ținutele verii tale vor depinde de aceste trei tendințe!

Dacă ești curioasă să descoperi întreagă gamă de articole vestimentare create de bonprix, accesează bonprix.ro și lasă-ți imaginația să-ți creeze outfit-urile verii!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!