Termoșemineul pe peleți: Inovația momentului în materie de încălzire casnică la preț redus 

Pe lângă eficiența sporită, un termosemineu pe peleți este ideal pentru situațiile în care îți dorești să încălzești o locuință fără să fii nevoit să scoți prea mulți bani din buzunar pe facturile la gaz. Cu ajutorul acestuia vei reuși să încălzești apa caldă pentru baie, dar și pe cea din calorifele unei camere secundare, datorită inovațiilor și tehnologiei speciale de funcționare, testate de-a lungul timpului de către specialiștii din domeniul soluțiilor de încălzire alternativă din întreaga lume. 

Meșterii PEFOC ne explică faptul că, un termoșemineu racordat la calorifere, reprezintă inovația momentului, fiind ușor de utilizat și extrem de eficient, mai ales că reușește să se bucure și de un design în pas cu ultimele tendințe în materie de amenajare. 

Spre deosebire de un semineu pe lemne tradițional, aceste modele speciale funcționează pe bază de peleți. În oferta profesioniștilor mesterilor sibieni, șemineul de tip centrală pe peleți este prezentat ca o soluție simplă și eficientă pentru generarea căldurii la prețuri extrem de mici în comparație cu alte tipuri de soluții care folosesc combustibili solizi. 

Randamentul crescut de care se bucură acest tip de șemineu, se datorează în primul rând faptului că peleții sunt un tip de combustibil foarte compact, beneficiind și de un grad scăzut de umiditate, care se situează sub pragul de 10 %. Densitatea ridicată a peleților, precum și granularitatea lor face posibilă transportarea pe distanțe mari, stocarea și folosirea economică. 

În plus, peleții reprezintă cel mai non-poluant combustibil în materie de biocombustibili, tehnologia arderii acestora putând fi controlată electronic, astfel încât, procesul de combustie să fie în permanență sub control.

Iar dacă te întrebi cum funcționează un șemineu pe peleți, află că acesta deține la bază un sistem de stocare din care peleții sunt conduși spre focarul șemineului fie manual, fie comandat automat. În cazul în care șemineul este conectat la un sistem de încălzire al locuinței, apa este recirculată pentru încălzire și trimisă prin instalație.

Și ca să-ți faci o idee despre cât de mult a evoluat tehnologia și în acest domeniu, trebuie să știi că termoșemineele pe peleți sunt ușor de utilizat, grație dotării acestora cu telecomandă, ceea ce le face nu numai practice, dar și foarte moderne, adaptate la viața și nevoile tipice vremurilor de astăzi. Încă un avantaj deloc de neglijat, îl reprezintă faptul că aceste tipuri de termoșeminee nu necesită montajul costisitor al unui coș de fum complex, întreținerea fiind minimă. 

Pentru un plus de ambianță în grădină, în oferta Pefoc poți găsi și modele pentru exterior care îți vor conferi o notă intimă, numai potrivită pentru serile speciale alături de prieteni, familie sau persoana iubită.

Daca îți dorești și mai multe detalii despre acest produs inedit sau vrei să descoperi întreaga ofertă de soluții alternative de încălzire din universul termicelor, poți intra pe pagina prietenilor noștri www.pefoc.ro unde vei avea la dispoziție un stoc propriu ce conține: sobe pe peleți, termofocare, șeminee pe lemne sau gaz, șeminee electrice, inclusiv modele ieftine de șemineu decorativ care funcționează tot pe bază de peleți, cu o estetică deosebită – ardere curată, eficiență energetică și garanție de calitate!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!