Surprinde-ți invitații cu un șemineu electric spectaculos în propria ta sufragerie de la bloc!

Dacă locuiești într-un apartament la bloc și dorești să adaugi o notă specială de amenajare care să trezească admirația celor care îți vor călca pragul, specialiștii sibieni de la PEFOC, îți propun varianta de semineu electric care nu funcționează pe lemne și nici nu are nevoie de un coș de fum exterior. Acest model inedit de șemineu care funcționează pe bază de curent electric, denumit și șemineu fals, poate deveni alternativa perfectă pentru spațiile locuibile sau profesionale de dimensiuni mici, din oraș sau din locurile unde este interzis montajul unei soluții de încălzire pe bază de combustibili fosili.

Cu ajutorul unei aeroterme speciale, capabile să încălzească un spațiu de până la aproximativ 35 mp, șemineele electrice reprezintă înlocuitorul perfect pentru un focar clasic pe lemne, păstrând totuși o reprezentare vizuală 3D a acestuia pentru a reproduce cât mai fidel, senzația veritabilă a unui șemineu care arde tihnit direct în apartamentul tău de la bloc. 

Cu ajutorul telecomenzii din dotare, acestea sunt extrem de ușor de folosit, așteptându-te cu acel plus de căldură și ambianță, atunci când te întorci acasă de la serviciu sau pe durata unei seri relaxante, în compania celor dragi sau în serile de jocuri alături de prieteni și membri familiei. În același timp nu vei mai fi nevoit să-ți faci grijă cu privire la achiziția lemnelor, depozitării acestora sau a mentenanței periodice, precum în cazul modelelor tradiționale de șemineu pe lemne.

În continuare, profesioniștii de la Pefoc ne prezintă o serie de modele de șeminee electrice accesibile ca preț și extrem de economice ca și consum (atunci când sunt folosite cu rol decorativ – adică fără căldură – aceasta consumă echivalentul unui singur bec cu LED din casă!): 

Șeminee electrice din Gama HAVEN

Sunt șeminee dotate cu ramă modernă, afisaj digital, telecomandă și funcție timer. Grație tehnologiei 3D LED, consumul energetic al acestora este redus (11W). Flacăra acestui semineu decorativ propune 5 setări diferite de ajustare a intensității, oferind utilizatorului posibilitatea de a seta luminozitatea perfectă în funcție de ambianță și preferințe.

Șeminee electrice din Gama FRODE

Prevăzute cu focar electric cu o diagonală de 58 cm, aceste șeminee au o ramă din MDF furniruit și ornamente din lemn masiv. Afisajul digital se controlează cu ajutorul telecomenzii sau a panoului de control. Încălzirea cu termostat acoperă până la 32 mp și se poate seta un program de încălzire automat, pentru fiecare zi a săptămânii.

Șeminee electrice din gama focarelor încorporabile

Ușor de instalat în mobilier datorită adâncimii reduse de doar 15 cm, focarul electric poate fi încorporat cu ușurință în perete, într-un șemineu existent sau în rama șemineu dezafectat, beneficiind de funcția timer și programare Everyday. Efectul de flacără ultra-luminos are un consum de doar 10W, mai puțin decât un bec normal. Senzorul „geam deschis” oprește automat încălzirea dacă detectează că s-a deschis geamul și temperatura scade brusc.

Gama de șeminee electrice APLICATE

Reprezintă gama de șeminee electrice ideale pentru decor. Acest model de șemineu fals se bucură de un aspect modern este ușor de montat – livrându-se preasamblat – și are o putere de încălzire ajustabilă în 2 trepte (1000W și 2000W). Se controlează de la distanță cu ajutorul telecomenzii iar flacăra este reglabilă.

Gamele de șeminee electrice HELMI și LARSEN

Aceste șeminee sunt mult mai mari decât celelalte și pot fi amplasate oriunde, putând încălzi spații mai generaose, datorită aerotermei super-silențioase încorporate de 1500W. De asemenea, gamele de șeminee electrice Helmi și Larsen, beneficiază de funcția All-seasons, astfel, focarul poate fi folosit cu sau fără funcție de încălzire, oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de farmecul focului arzând, în orice moment al anului, chiar și în serile de vară.

Șeminee electrice din gama ULTRA REALISTIC FIRE

Mobile și ușor de deplasat oriunde, aceste șeminee oferă un design foarte modern, inovativ și realistic. Această variantă va dărui o notă aparte de stil și confort, căminului tău.

Dacă nu ești încă hotărât ce fel de șemineu electric s-ar potrivi cel mai bine în locuința ta, sau poate îți dorești un alt tip de soba sau șemineu, începând de la cele clasice pe lemne, șeminee pe gaz, bioșeminee sau modele de șemineu pe peleți, magazinul online www.pefoc.ro îți pune la dispoziție un portofoliu complet de produse, accesorii și servicii de montaj, la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță! În plus, pentru comenzile voluminoase transportul este gratuit până la tine acasă, iar durata livrării nu va depăși mai mult de 2 zile lucrătoare.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!