Sfaturi utile pentru menținerea unei case sigure

Camerele de supraveghere pentru acasă sunt o opțiune excelentă pentru a adăuga un  strat de protecție a locuinței. Camerele de securitate vă pot avertiza dacă există mișcare în curtea dvs. sau pe veranda din față, iar senzorii ușilor și ferestrelor vă vor anunța dacă cineva a intrat sau încearcă să intre în casa dvs. În funcție de compania dvs. de securitate, aceștia pot, de asemenea, să alerteze forțele de ordine în numele dvs.

Camerele de supraveghere pentru acasă sunt o opțiune excelentă pentru a adăuga un  strat de protecție a locuinței. Camerele de securitate vă pot avertiza dacă există mișcare în curtea dvs. sau pe veranda din față, iar senzorii ușilor și ferestrelor vă vor anunța dacă cineva a intrat sau încearcă să intre în casa dvs. În funcție de compania dvs. de securitate, aceștia pot, de asemenea, să alerteze forțele de ordine în numele dvs.

De asemenea, sistemele de securitate nu trebuie să fie extrem de scumpe. Există o mulțime de camere de securitate la prețuri accesibile și sisteme excelente  de securitate DIY , pe lângă dispozitive autonome pe care le puteți instala singur cu un buget redus. Puteți cumpăra inclusiv un kit supraveghere video în acest scop.

Mai jos sunt și alte sfaturi de urmat pentru a menține o casă sigură:

 Ține-ți obiectele de valoare ascunse

Unii hoți pot identifica potențiale ținte din timp, asigurându-se că lovesc casele unde pot pune mâna pe obiecte de valoare. Ca rezultat, cel mai bine este să evitați să vă păstrați obiectele scumpe acolo unde intrușii le pot vedea cu ușurință în timp ce trec pe la geamuri. De exemplu, evitați să lăsați scule sau bicicletele scumpe în aer liber, închideți ușa garajului și nu lăsați electronice scumpe, poșete, bijuterii, numerar și alte obiecte mari în fața ferestrelor deschise. De asemenea, puteți lua în considerare instalarea de accesorii pentru ferestre, cum ar fi perdele sau jaluzele, pentru a ține departe de ochii spionilor.

Instalați iluminat exterior

Spărgătorii nu vor să simtă că sunt expuși atunci când intră în casă, iar luminile exterioare pot ajuta la acest lucru. Deoarece aceste infracțiuni sunt adesea de oportunitate, luminile exterioare pot încuraja intrusul să continue să se miște. În loc să vă mențineți lumina exterioară aprinsă tot timpul, luați în considerare investiția în lumini cu senzor de mișcare care luminează curtea atunci când detectează mișcare. Lumina va prinde un intrus neprevăzut și, potențial, îl va speria.

Și dacă doriți să faceți un pas suplimentar, există o mulțime de camere de securitate pentru exterior pe piață. De la dispozitive de ultimă generație până la opțiuni economice, îmbunătățirea sistemului dvs. de supraveghere video îi poate menține pe cei dragi și proprietatea dvs. cât mai în siguranță.  Pe comenzi.ro puteți găsi numeroase astfel de sisteme.

Încuiați garajul

Oamenii depun mult efort pentru a-și asigura casele, dar adesea uită complet de garajele lor. Din păcate, aceasta poate fi o modalitate ușoară de a intra în casă. În primul rând, asigurați-vă că toate ușile și ferestrele obișnuite de la garaj sunt încuiate. Apoi, luați în considerare să vă păstrați dispozitivul de deschidere a ușii de garaj în casă, mai degrabă decât în ​​mașină, unde cineva l-ar putea fura. În cele din urmă, ar trebui să păstrați ușa interioară de la garaj la casa  încuiată. În acest fel, dacă cineva obține acces în garaj, tot nu poate intra în casa.

Ca și în cazul încuietorilor ușilor, achiziționarea unui dispozitiv inteligent de deschidere a ușii de garaj este o opțiune. Aceste dispozitive vă permit să verificați starea garajului dvs. în timp ce sunteți plecat, să îl controlați de la distanță și să îl programați să se închidă la anumite ore.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!