Reumatologie in Iasi la Cabinet Dr. Andreea Obreja

Reumatologie în Iași la Cabinet Dr. Andreea Obreja. Aici beneficiați de consultații gratuite în baza biletului de trimitere. Tot la cabinet reumatologie aveți parte și de tratamente decontate prin Casa de asigurări de sănătate. Medic reumotolog cu experiență, dr. Andreea Obreja oferă tratamente medicale regenerative inclusiv pentru sportivi.

Reumatologia este specialitatea care se ocupă cu depistarea, diagnosticarea, tratarea și procedura de recuperare a pacienților cu suferințe nonchirurgicale ale aparatului locomotor, dar și a celor cu afecțiuni autoimune sistematice. De fapt, reumatogia este o subspecialitate derivată din medicina internă.

Aceste afecțiuni se manifestă prin dureri acute, dar, de cele mai multe ori sunt cronice, adică se oprește buna funcționare a sistemului muscularo-osos (aparatul locomotor).

Principalele grupe de patologii de care se ocupă reumatologia sunt: 

  • Patologie degenerativă: boala artrozică, guta, pseudoguta
  • Patologie articulară și a țesuturilor moi: nevralgia cervico-brahială, periartrita scapulo-humerală, epicondilita și asa mai departe
  • Patologie infecțioasă articulară: TBC osteo-articular, boala Lyme
  • Patologie metabolică: osteoporoza, osteomalacia
  • Patologie inflamatorie, autoimună: poliartrita reumoatoidă, artrita reactivă, lupusul eritrmatos sistematic și asa mai departe. 

Mijloacele de diagnosticare folosite în reumatologie includ analize biochimice, teste imunologice, teste genetice, examene imagistice, teste funcționale, puncția articulară, biopsie sau măsurarea densității osoase. De multe ori, diagnosticarea este una complexă. Aceasta include consultații ce țin de neurologie, ortopedie, neurochirurgie, dermatologie, cardiologie, pneumologie, psihologie etc.

Mijloacele terapeutice includ: tratament medicamentos, proceduri de recuperare si terapii complementare. Terapiile se stabilesc în funcție de diagnostic și severitate și nu este indicat să apelăm la tratament medicamentos acasa (antiinflamatorii, terapii imunosupresoare, fără a consulta mai întâi un specialist reumatolog.

Adesea este dificil să găsim un cabinet bun de reumatologie in Iași, care să ofere pacienților săi atât personal cu experiență, cât și echipamente moderne și tehnologii inovative. Dacă vă confruntați cu  o afecțiune reumatologică sau medicul de familie v-a indicat să mergeși la un specialist reumatolog, atunci cabinetul de reumatologie al Dr. Andreea Obreja este soluția. Un medic reumatolog bun te poate ajuta să depistezi, să diagnostichezi și să tratezi din timp posibile afecțiuni reumatice. Cercetările efectuate de specialiștii din domeniu arată că începerea cât mai devreme a tratamentului poate îmbunătăți semnificativ prognosticul bolii.      Unul din cele mai frecvente simptome care poate indica o posibilă problemă este durerea. Acută sau cronică, prezentă doar la mișcare și/sau în repaus, această durere poate fi reprezentată de tumefacții articulare, instabilitate articulară, slăbiciune musculară sau parestezii.

Rematologie în Iași la Dr. Andreea Obreja

Dr. Andreea Obreja pune la dispoziție pacienților săi cele mai noi echipamente și terapii de ultimă oră. Printre terapiile de care veți putea beneficia se numără: Terapii biologice – În ultimii 30 ani tratamentele anti-reumatice au revoluționat medicina, prin utilizarea terapiilor biologice; Terapii avansate – Terapia cu Weberneedle constă în iradierea directă a articulațiilor, sângelui și țesuturilor profunde; Fizioterapie – Recuperea medicală în reumatologie reprezintă o formă specializată de kinetoterapie dedicată tratării afecțiunilor reumatologice; Tratamente afecțiuni articulare – Sunt tratamente inovatoare nechirurgicale și economice de tratare a afecțiunilor articulare.

La cabinetul de reumatologie recomandat puteți beneficia de consultații gratuite în baza biletului de trimitere. Pe lângă toate acestea, aveți parte și de analize, investigații și kinetoterapie, toate gratuit în baza consultului. Vă puteți face programare atât telefonic, cât și prin formularul prezent pe site.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!