Retreat „Green for Future”, pe Valea Doftanei

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 iunie 2022, 17:44

Luna iulie deschide sezonul mult așteptatelor retreat-uri de vară. Pe 16 iulie, într-una dintre regiunile turistice cu cel mai mic indice de poluare din Europa, respectiv pe Valea Doftanei, se va desfășura retreat-ul „Green for Future”.

O zi întreaga de relaxare, de activități sportive într-o poiană de munte. O zi întreaga de conexiune intimă cu natura si cu sinele, departe de grijile si de agitatia orasului. O zi cu muzica, buna dispozitie si mancare delicioasa. Evenimentul „Green for Future” face parte din proiectul „Fit for Future”, un demers al cărui obiectiv este să promoveze si sa cultive un stil de viata sanatos pentru minte, inima si corp.

Într-o lume a digitalizarii accelerate, necesare si deopotriva fascinante, avem nevoie ca, măcar din timp în timp, să revenim la conexiunea profundă cu natura, cu originile, cu sinele. Așadar, participanții la retreat sunt invitați să exploreze fabuloasa zonă Valea Doftanei, considerată parte din patrimoniul natural european.

Cei prezenți se vor bucura de 5 ore de mișcare în inima naturii, fiecare în ritmul propriu, într-o poiană de un verde crud, cu tălpile goale pe iarbă și cu soarele de munte în priviri. Sesiunile de mișcare se vor desfășura sub îndrumarea unor renumiti instructori și facilitatori profesioniști: Iulian Panait, Andrei Mutu, Mihaela Mutu și Mioara Axinte.

Pauza de prânz va însemna un delicios picnic pe iarba, cu mâncare bio, specifică locului. Invitat special – DJ Andrei. Pentru că muzica bună sporește farmecul unui picnic la iarbă verde.

Prețul unui bilet este 420 lei/persoană și include 5 antrenamente a câte 1h fiecare, cu instructori de top, jocuri pe echipe, picnic cu produse locale, extrem de gustoase, păturică pentru picnic, apă, cafea, fructe și câte un cadou din partea organizatorilor.

Înscrieri pentru eveniment: https://bit.ly/3yhTZWV
Locurile sunt limitate.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!