Rămâneți activ în timpul sărbătorilor cu aplicația iFIT

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 decembrie 2021, 16:57

Sezonul sărbătorilor se apropie rapid, ceea ce poate aduce posibile schimbări în efectuarea antrenamentelor fitness. Poate că în acest an călătoriți pentru a vedea familia și prietenii sau găzduiți o adunare specială în casa dvs. Este o perioadă plină de bucurie, plină de amintiri și în același timp o perioada plină de mâncare delicioasă.

Dacă vă întrebați cum vă veți menține activ în timpul petrecut cu familia și prietenii, nu sunteți singurul. Cu toate festivitățile și obiceiurile sezonului, rutina dvs. fitness poate să fi fost lăsată deoparte în trecut. Din fericire este ușor să-ți ții corpul în mișcare în timp ce te bucuri de tot ceea ce au de oferit sărbătorile! Iată câteva sfaturi rapide pentru a vă ajuta să rămâneți activ:

  • Alocați timp pentru mișcarea zilnică, chiar dacă asta înseamnă un antrenament scurt de mers pe jos de până la 20 de minute. La sfârșitul zilei, mișcarea corpului este esențială.
  • Treziți-vă înaintea restului familiei pentru a intra într-o sesiune de antrenamente yoga sau antrenamente de forță utilizând propria greutate în efectuarea acestora.
  • Afară ninge? Faceți din vremea de iarnă o parte a unui antrenament în aer liber. Plimbați-vă prin zăpadă cu familia sau participați la o luptă distractivă cu bulgări de zăpadă cu copiii.

Dacă intenționați să fiți departe de casă în timpul sărbătorilor, nu vă îngrijorați că vă lăsați echipamentul fitness compatibil cu aplicația iFIT acasă. Puteți efectua antrenamente utilizând iFIT chiar daca persoana la care veți locui nu deține echipamente fitness similare sau compatibile. Puteți accesa întreaga bibliotecă iFIT din aplicație, inclusiv seria noastră de antrenamente de vacanță și de iarnă. Pur și simplu selectați antrenamentul pe care doriți să-l efectuați și apoi alegeți să nu faceți sincronizarea aplicației cu echipamentul fitness.

Păstrați ritmul efectuării antrenamentelor și în sezonului de vacanță, respectând rutina de fitness pe care ați stabilit-o. Cu aplicația iFIT, puteți începe aceste antrenamente oriunde ați merge.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!