Pictura pe numere personalizată – fii personajul principal în povestea ta… unică!

Ai vrut vreodată să pictezi asemenea lui Salvador Dali, a lui Vermeer sau altor mari maeștri ai artei ultimelor secole? Sau poate că îți dorești să realizezi pânze unice, al căror personaj principal să fii chiar tu, singur ori alături de cei dragi! 

Dacă încerci pictura pe numere personalizata, ai șansa de a-ți împlini aceste dorințe și de a crea, chiar cu mâinile tale, o operă de artă cu totul specială, de care nu te-ai fi crezut niciodată capabil. Totul devine posibil datorită noii tehnici, care îi permite chiar și unui începător să realizeze tablouri demne de un mare artist. 

Ce este pictura pe numere personalizată?

Cu ajutorul unei împărțiri pe mici fragmente numerotate a unei fotografii, o poți transforma într-un tablou pictat pe pânză. Astfel, te vei bucura să vezi în fiecare zi pe perete o imagine dintr-o vacanță care ți-a plăcut mult, un portret care te avantajează sau o reprezentare artistică a unei persoane dragi. 

Chiar dacă nu ai talent sau experiență în folosirea pensulei și a șevaletului, cu ajutorul unui kit complet de pictură pe numere personalizată vei fi deplin mulțumit de rezultatul obținut. Setul care te transformă într-un artist conține următoarele elemente:

• o pânză de bună calitate, cu un contur al fotografiei alese de tine, împărțită în mai multe zone numerotate;

• poza aleasă ca referință pentru pictură;

• rama de lemn pe care este întinsă pânza;

• pensule de diferite dimensiuni;

• tuburi cu culori acrilice numerotate corespunzător pânzei, pentru a-ți face misiunea și mai ușoară.

Pictura pe numere personalizată - fii personajul principal în povestea ta... unică!

De ce să alegi pictura pe numere personalizată?

În general, atunci când vrei să decorezi pereții, ai la dispoziție două variante. Fie alegi o fotografie care îți este dragă și a cărei vedere îți schimbă de fiecare dată în bine starea de spirit, fie agăți în cui un tablou original sau o copie după o operă cunoscută, care se remarcă prin valoarea sa artistică. 

Pictura pe numere personalizată îți permite să te bucuri în același timp de încărcătura emoțională a fotografiei și de valoarea artistică a unei lucrări realizate pe pânză. Ea reprezintă un cadou potrivit pentru orice persoană dragă, pentru rude sau prieteni. Este o dovadă a faptului că te-ai gândit la ei, la ceea ce le place, și că ți-ai petrecut câteva ore pentru a le oferi ceva realizat chiar de tine, din suflet. 

Însuși actul de a picta astfel de tablouri pornind de la fotografii proprii aduce numeroase beneficii. Persoanele care s-au dedicat acestei arte vorbesc despre îmbunătățirile pe care le-a adus în viața lor:

• concentrarea pe activitatea de a picta te ajută să te detașezi de problemele cotidiene și să petreci câteva ore într-o lume a artei, în care tot ceea ce contează este culoarea și frumusețea; 

• se poate vorbi despre o adevărată terapie prin artă și datorită faptului că alegi momentul pe care vrei să-l transpui în culori în funcție de starea de spirit pe care o ai. De exemplu, dacă ești relaxat pictezi o fotografie dintr-un concediu, iar atunci când te pregătești pentru un examen sau un interviu de angajare e o idee bună să pictezi un autoportret pe baza unei fotografii realizate într-un moment de triumf din trecut. 

• îți îmbunătățești în mod constant stilul și tehnica de a picta. 

Pictura pe numere personalizată îi face fericiți atât pe cei care o realizează, cât și pe cei care primesc un astfel de cadou!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!