(P) Vacanță de 1 Mai în Nisipurile de Aur, stațiunea care nu doarme niciodată!

De Unica.ro pe
Nisipurile de Aur, perla de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre, are un nume sugestiv ce vine ca o descriere a plajei fine în nuanțele aurului ce este încadrată de ape turcoaz. Viața de noapte, una dintre cele mai antrenante din Bulgaria, este un alt atu important al acestei stațiuni, iar dacă nu ți-ai făcut planuri pentru mini-vacanța de 1 mai, poți lua în calcul o scurtă escapadă aici.

Profită de reducerile Early Booking pregătite de turoperatorul Europa Travel și rezervă un mini-sejur de 2 sau 3 nopți de cazare în Nisipurile de Aur, la tarife accesibile de la 65 euro/persoană, respectiv 101 euro/persoană conform programului ales.

Magnet pentru tinerii dornici de distracție!

Nisipurile de Aur se laudă cu una dintre cele mai frumoase plaje de la Marea Neagră. Fâșia de nisip auriu ocupă 4 km, iar pe faleza generoasă sunt înlănțuite numeroase restaurante pescărești, terase cochete și magazine de suveniruri, unde să te relaxezi în această vacanță de la Europa Travel.

În centrul stațiunii găsești și alte locuri unde-ți poți petrece timpul, inclusiv terenuri de sport, piste pentru ciclism, săli de bowling și cluburi moderne. Dacă ai noroc de vreme însorită, în această perioadă poți aluneca pe cele mai tari tobogane, în popularul Parc Aquapolis. La fel de bine, poți lua cu asalt Parcul Național Varna ce îmbrățișează stațiunea Nisipurile de Aur. Impresionanta pădure de stejari seculari se întinde pe 9,2 km și cuprinde plante și păsări protejate prin lege.

Locuri pe care le poți bifa opțional

Dacă cauți și altceva în afară de divertisment, cu ocazia mini-vacanței de 1 mai, Europa Travel îți propune câteva excursii în împrejurimile orașului. Poți să mergi la Nessebar – cel mai vechi oraș de pe coasta bulgărească a Mării Negre, renumit pentru centrul istoric ce face parte din UNESCO. Să calci pe urmele Reginei Maria la Balcic, unde se înalță Palatul Cuibul Liniștit, înconjurat de cele mai frumoase Grădini Botanice în trepte din Europa de Est.

La fel de bine, te poți aventura până la Pobiti Kamani, cunoscuta Pădure din Piatră de lângă Varna, unde din dunele nisipoase răsar monoliți și coloane din piatră ca niște troli adormiți.

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com

Sejur 1 Mai Nisipurile de Aur

Hotel Elena 4* – tarife de la 67 euro/persoana, 2 nopti de cazare cu all inclusive, transport individual.  Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.