(P) Tu ce ai face pentru muzica ta preferată?

De unica pe

De multe ori, nu știm ce ne-am face fără muzică și, dacă stăm un pic să ne gândim, muzica este prezentă mai mereu în viața noastră. Fie că stăm cu căștile în urechi la birou sau am fi în stare să cheltuim o sumă mare de bani pentru concertul artistului preferat, muzica ne face viața mai frumoasă și are capacitatea de a ne schimba starea de spirit.

Dar ce contează la fel de mult ca muzica pe care o ascultăm? Sunetele redate de dispozitivele la care o ascultăm!

Și, pentru că e important ca muzica bună să fie redată fidel, Huawei ne pune la dispoziție modelul Huawei MediaPad M5, o tabletă premium concepută special pentru o experiență audio de top! Și nu încearcă să ne convingă spunând că tableta e bună, ci arătând asta!

Astfel, Huawei, unul din cele mai populare branduri de tehnologie la nivel mondial, a organizat un eveniment inedit: primul concert digital de pe plan local, în cadrul căruia instrumentele clasice au fost înlocuite cu tabletele Huawei. Cei care au spus “Da” provocării fac parte din trupa de pop-rock Frisky Grooves, înlocuind instrumentele clasice, precum chitara sau tobele, cu tabletele Huawei MediaPad M5.

(P) Tu ce ai face pentru muzica ta preferată?

Evenimentul și-a propus să demonstreze performanțele audio ale acestei tablete, care dispune de patru difuzoare Harman Kardon, fiind special concepută pentru a livra o experiență audio la superlativ. Concertul, care a durat aproximativ 30 minute, a fost transmis în direct pe pagina de Facebook Virgin Radio Romania, pentru ca ascultătorii să se convingă că sunetul este într-adevăr cel redat de tablete, fără echipamente auxiliare.

Click Play aici:

Modelele gamei MediaPad M5 sunt dotate și cu tehnologia proprietară Huawei Histen, care oferă un sunet 3D imersiv prin intermediul difuzoarelor și care oferă suport Hi-Res complet pentru o calitate a sunetului excepțională.

(P) Tu ce ai face pentru muzica ta preferată?

Și ecranul de 8,4 inci este la superlativ, datorită tehnologiei HUAWEI ClariVu™ care folosește algoritmi inteligenți pentru ajustarea cadrelor sau tonurilor neclare în raport de contrast pentru a oferi o experiență mai bună de vizionare.

Tableta integrează și Modul Eye Comfort, care reduce lumina albastră dăunătoare pentru a facilita ușurința în citire, iar display-ul acesteia se ajustează automat la temperatura și culoarea luminii în mediul înconjurător.

(P) Tu ce ai face pentru muzica ta preferată?

În plus, utilizatorii se vor bucura de divertisment și jocuri pentru ore întregi datorită bateriei de 5100 mAh (TYP) și a tehnologiei Smart Power-Saving.

Și, pentru că tot vorbim de muzică, ne-au plăcut cei de la Frisky Grooves, o trupă de pop-rock compusă din 4 tineri artiști, pentru care muzica a fost răspunsul la întrebarea „Ce vrei să te faci când o să fii mare?”. Ștefania Cristea, care este și solistul vocal al trupei, este acompaniată în concerte de Adam Popa – chitară și chitară bas, Teodor Gae – chitară și de Răzvan Păun – clape. Energia lor și emoția pe care o transmit la fiecare din concertele pe care le susțin le dă forța să meargă mai departe și să dea din ce în ce mai mult, cu speranța că vor ajunge să concerteze pe cele mai mari scene ale muzicii pop-rock.

INNA, apariție hot pe coperta revistei Unica iulie 2019

INNA, apariție hot pe coperta revistei Unica iulie 2019