(P) Tarife de la 688 lei la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți

De Unica.ro, pe

Secretul bine păstrat al Europei, Delta Dunării însumează 30 de tipuri de ecosisteme în care trăiesc mii de viețuitoare rare, unde accesul, pescuitul și vânătoarea sunt strict controlate sau interzise. Sunt o mulțime de motive pentru care ar trebui să incluzi Rezervația Biosferei pe lista cu locuri de văzut în această primăvară, acesta fiind locul ideal unde poți evada pentru câteva zile din agitația marilor orașe.

Vacanță lipovenească la Gulliver Delta Resort 4*

Prinde ultima zi cu reduceri de până la 45% pregătite de Gulliver Delta Resort 4* și rezervă acum un sejur în Delta Dunării. Pachetele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți includ 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București, la tarife de la 688 lei/persoană, în limita locurilor disponibile!

Gulliver Delta Resort 4* este un hotel amenajat în stil lipovenesc după vechile tipare ale conacelor dobrogene, având o poziție idilică pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol. Cadrul natural excelent și facilitățile moderne fac din acest resort locația ideală pentru escapade în familie, fie că optezi pentru relaxare în grădina cu balansoare, la pescuit de pe ponton sau pentru înot în piscină. În plus, poți explora nemărginitul ținut al deltei în excursii opționale cu barca.

Explorează muzeul biodiversității!

Delta Dunării este un adevărat paradis al naturii care crește cu până la 40 de metri pătrați în fiecare an, fiind astfel cel mai tânăr pământ european, dar și cea mai mare rezervație de ținuturi umede. Cu cele peste 5000 de viețuitoare indexate până în acest moment, Rezervația Biosferei parte din UNESCO ocupă locul trei mondial ca importanță ecologică, după Marea Barieră de Corali și Insulele Galapagos.

Pornește cu barca pe lacuri și canale pentru a surprinde păsările sălbatice și plantele luxuriante ce brodează malurile șerpuitoare sau aventurează-te la Letea, cea mai veche rezervație de la noi din țară și singurul loc unde cresc liane grecești ce ating lungimi de până la 25 de metri. Te poți aventura și pe dunele de nisip ce îți vor da impresia că te afli în deșert, în plus acum pădurea este inundată natural, iar printre stejarii vechi vei putea surprinde păturile de orhidee sălbatice care încep să înflorească încă din mai.

Locul unde Dunărea și îmbărțișează cu Marea Neagră

Delta Dunării este gazda celor mai frumoase plaje sălbatice din țară aflate la locul de întâlnire dintre Marea Neagră și Dunăre. Poți face terapie solară la Sulina, fosta capitală a piraților care are port atât la fluviu, cât și la mare, sau poi evada în localitatea Sfântu Gheorghe, unde localnicii trăiesc încă după vechile reguli lipovenești.

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

*Weekend in Delta Senioritarife de la 688 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru Senioritarife de la 744 lei/persoană, 4 nopți.

*Weekend in Delta pentru totitarife de la 744 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru totitarife de la 799 lei/persoană, 4 nopți.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare). Oferta Valabila pana la data de 15 februarie 2019, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.gulliverresort.ro . Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!