(P) Rich Girls Studios – Cel Mai Bun Studio din lume cu Cele mai premiate modele!

De unica pe

Cu o evoluție vertiginoasă, care deschide noi oportunități celor mai frumoase românce, industria de videochat este speculată atât în țară, însă cu preponderență în străinătate. De curând, cea de-a opta Gală a festivalului Ynot Awards 2018 a făcut obiectul unei reuniuni la care a luat parte spuma industriei de videochat din România, condusă, ca în fiecare an, de Rich Girls Studios București.

La eveniment a participat o importantă parte din staff-ul Rich, printre care modelul nominalizat la cel mai râvnit titlu al serii, dar și personalități din board-ul de conducere. Modelele Rich au ajuns la locația exclusivistă din Praga în mașini de epocă, defilând cu încredere pe scena grandiosului eveniment unde au primit cele mai râvnite două premii ale Galei, “Best Cam Studio Overall” și “Best Live Cam Model”.

Rich Girls Studios a câștigat trofeul “Best Cam Studio Overall” și în anul 2017, în cadrul Ynot Awards, iar istoria s-a repetat luna aceasta, spre deliciul echipei Rich Girls Studios România. Succesul studioului înseamnă recunoașterea meritelor și eforturilor întregii echipe de a evolua și a ține pasul cu schimbările care traversează această industrie și, implicit, bunul mers al activității din România. Cum parte din succesul studioului le aparține modelelor, acestea au fost conduse la locația de lux în mașini de epocă, făcându-și apariția în ținute exclusiviste care au atras toate privirile, costul integral pentru toate acestea fiind suportate în totalitate de studio.

(P) Rich Girls Studios - Cel Mai Bun Studio din lume cu Cele mai premiate modele!

Momentul așteptat al serii s-a lăsat cu aplauze pentru cel mai bun model Rich

Trofeul “Best Live Cam Model” a fost câștigat de Roxana, cel mai bun model Rich, care a atras toate privirile pe întreaga durată a evenimentului. Succesul tinerei a fost celebrat cu valuri de șampanie la finalul Galei, echipa felicitând-o pentru meritul de a fi cea mai bună. Trofeul Roxanei a fost perechea premiului dedicat studioului, dovadă că orice studio de succes este dovada profesionalismului modelelor ce îl alcătuiesc.

Cu toate că nu a fost singura nominalizată la acest premiu, Roxana a făcut față concurenței printr-o suită de valori care au ajutat-o să performeze ca model de videochat într-o industrie văzută reticent în România. La scurtă vreme după încheierea Galei, modelul Rich s-a confesat colegelor sale, împărtășindu-le că “se simte mândră să reprezinte studioul Rich Girls în fața unui eveniment în Praga”, dar și că “dacă ar da timpul înapoi, ar alege de o mie de ori să fie tot model de videochat la Rich Girls Studios”. Deși initial bonusul de angajare în videochat la studioul Rich Girls a fost cel care i-a atras atenția, Roxana se bucură acum că face parte din cea mai bună echipă a acestui domeniu aflat în constantă expansiune.

 

Eveniment precedat de o vacanță de lux gratuită și surprize exclusiviste

Succesul este răsplătit la Rich Girls Studios, însă nici ambiția nu poate fi trecută cu vederea. Alături de echipa Rich Girls Studios, modelele s-au bucurat de o vacanță de lux, vizitând cele mai populare locuri din Praga și răsfățându-se la restaurante exclusiviste. Rich nu face diferența între modelele sale, ci le tratează în mod egal, după ambiția și profesionalismul pe care le dovedesc. Tinerele au fost încântate de surpriză, știind că vor fi prezente în Praga doar pentru Gala Ynot Awards. Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât s-au întors în România cu haine, parfumuri și bijuterii de lux la care râvneau de mult timp.

Praga le-a ofertat pe modelele Rich și cu momente de relaxare, acestea profitând de facilitățile puse la dispoziție de studio. S-au răsfățat cu tratamente de înfrumusețare, au mers împreună la cumpărături și s-au distrat în câteva zile cât într-o lună obișnuită. Roxana, fericita posesoare a titlului “Best Live Cam Model” s-a aflat în centrul atenției, însă fără a epata în fața colegelor sale, care i-au devenit familie în timpul petrecut împreună seară de seară la Rich Girls Studios din București.

Rich Girls Studios a fost cel mai premiat studio de videochat în cadrul Galei Ynot Awards 2018, acestuia revenindu-i, pentru a două oară consecutiv, premiul “Best Cam Studio Overall”. Cel mai bun model Rich, Roxana, s-a întors acasă cu premiul “Best Live Cam Model”, dovada faptului că (și) fără experiență se poate face performanță într-o industrie activă ca cea de videochat. Întoarse în România cu un zbor high class, modelele pun deja la cale strategia câștigătoare pentru premiile anului 2019!