(P) Repatriere decedati pentru ca trupul neînsuflețit să poată fi înmormântat acasă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 27 octombrie 2020, 23:54

La un moment dat fiecare dintre noi trebuie să apeleze la niște servicii la care niciodată nu și-ar fi dorit să apeleze. În viață există foarte multe situații neprevăzute motiv pentru care trebuie ca fiecare dintre noi să apeleze la oameni, servicii, produse, pentru a putea depăși situațiile neprevăzute. Repatriere decedati este unul dintre serviciile la care nici o persoană nu și-ar dori să apeleze însă viața îi face pe oamni să apeleze și la un astfel de serviciu.

Cu ajutorul acestui serviciu este repatriat corpul neînsuflețit al persoanelor dragi care din diverse motive au decedat pe teritoriul unei alte țări. Să primești vestea că o persoană dragă a decedat într-o altă țară este un șoc peste care cu greu vei reuși să treci. Ce trebuie să faci pentru a aduce trupul neînsuflețit acasă pentru al putea înmormânta așa cum se cuvine este cu siguranță întrebarea aflată în mintea persoanelor îndoliate.

Răspunsul la această întrebare este oferit de către serviciul de repatriere decedați. Persoanele care lucrează în acest domeniu de activitate sunt abilitate să facă toate demersurile necesare pentru ca persoana decedată să fie repatriată pentru a putea fi înmormântată așa cum cer tradițiile și obiceiurile din țara noastră.

Serviciul Funerar Internațional repatriază în cel mai scurt timp persoanele decedate

Timpul necesar repatrierii dar și modul în care se realizează procesul de repatriere sunt două dintre cele mai importante aspecte care trebuie avute în vedere în momentul în care este necesar acest serviciu. Orice familie îndoliată își dorește să aibă cât mai repede trupul neînsuflețit pentru a-și putea lua rămas bun dar și pentru a putea înmormânta persoana decedată pentru ca aceasta să iși gasească liniștea veșnică. O astfel de situație nu este posibilă fără apelarea la serviciile unei firme profesioniste care activează în domeniul repatrierii persoanelor decedate.

Având o vastă experiență în domeniul repatrierii persoanelor decedate, Serviciul Funerar Internațional este alături de toate familiile îndoliate care au nevoie de un astfel de serviciu. Numărul românilor care au plecat în străinătate pentru a avea o viață mai bună este foarte mare motiv pentru care și numărul persoanelor decedate în străinătate este destul de ridicat. Persoanele care au decedat pe teritoriul altor țări trebuie să fie repatriate în țara noastră chiar dacă acestea au plecat din țara pentru un trai mai bun. Familiile ale căror membri au decedat în străinătate îți doresc ca aceștia să își găsească liniștea veșnică în țara noastră motiv pentru care este necesară apelarea la serviciul de repatriere.

Personalul care lucrează în cadrul Serviciului Funerar Internațional este capabil să înțeleagă drama prin care trece o familie a cărui membru a decedat în străinătate motiv pentru care oferă cel mai bun serviciu de repatriere disponibil în momentul de față pe piață de specialitate. Promptitudinea cu care răspunde solicitării dar și respectul dovedit atât față de persoana decedată cât și față de familia îndoliată sunt aspecte care cântăresc foarte mult în momentul în care este necesară apelarea la serviciul de repatriere.

Scapă de o parte din stresul cauzat de către decesul unei persoane în străinătate

Să afli că o persoană dragă a murit este o veste cumplită însă această veste devine și mai cumplită în momentul în care decesul a survenit pe teritoriul altei țări. Teama că nu vei putea repatria persoana decedată și că nu vei putea să îți iei rămas bun de la ea naște foarte multă durere și frustrare. O astfel de stare este înlăturată cu ajutorul celor care lucrează în cadrul Serviciului Funerar Internațional. Această firmă repatriază la un preț mic, într-un timp foarte scurt și respectând toate condițiile care trebuie respectate într-o astfel de situație. În funcție de dorința clientului, această firmă poate oferi următoarele servicii:

  • Repatriere pe cale rutieră. Este cea mai rapidă cale care poate fi urmată pentru repatrierea unei persoane decedate. De asemenea, este și cea mai ieftină metodă prin care poate fi repatriat trupul neînsuflețit.
  • Repatriere pe cale aeriană. În cazul în care distanța care trebuie parcursă până în țara în care s-a produs decesul este mare se poate apela și la această metodă de repatriere.
  • Toaletare și servicii de îmbălsămare profesională. Pentru ca trupul neînsuflețit să poată fi repatriat în cele mai bune condiții este necesar ca acesta să fie toaletat și îmbălsămat. Astfel de servicii sunt realizate la un nivel ireproșabil de către personalul care lucrează în cadrul acestei firme.
  • Oferă sicriul necesar repatrierii. Pentru ca o repatriere să poată avea loc este necesară îndeplinirea anumitor condiții, tipul de sicriu utilizat fiind una dintre condiții. Firma pune la dispoziție tipul de sicriu necesar realizării procesului de repatriere.
  • Realizarea înmormântării în localitatea dorită. Pentru a lua de pe umerii familiei povara realizării procesului de înmormântare, Serviciul Funerar Internațional se ocupă de tot ceea ce presupune realizarea înmormântăriii în localitatea dorită.
  • Repatrierea persoanei decedate cu 0 costuri. Acest serviciu este disponibil în cazul în care decesul a survenit ca urmare a unui accident rutier.

Concluzii

Cu toate că nici o persoană nu își dorește să treacă prin experiența cauzată de decesul unei persoane dragi în străinătate din păcate se întâmplă și astfel de situații motiv pentru care trebuie să știm către cine ne îndreptăm într-o astfel de situație. Având în vedere calitatea serviciilor oferite, experiența avută dar și faptul că se poate apela la serviciul de repatriere la orice oră din zi sau din noapte, Serviciul Funerar Internațional este soluția cu ajutorul căreia poți înmormânta așa cum se cuvine o persoană care a decedat într-o altă țară.