(P) Pentru Corpul Tău – îți pregătește pielea pentru zilele însorite

De Unica.ro, pe

Când ai grijă de corpul tău se vede nu numai la exterior, ci și în interior. Starea ta de spirit se schimbă instant după un duș lung ce-ți dizolvă fiecare grijă acumulată pe parcursul zilei. Produsele folosite trebuie să fie unele calitative, pentru ca pielea ta să fie hidratată și catifelată la finalul rutinei tale de beauty. Site-ul pentrucorpultau.ro înglobează branduri importante de produse pentru îngrijirea personală, astfel încât fiecare client să poată alege în funcție de preferințele sale.

Cum obții o piele catifelată rapid, pentru sezonul ce urmează

Dacă în perioada iernii am stat cu toții înfofoliți în zeci de straturi și am cam uitat de exfolieri, ei bine timpul a trecut și pe nepusă masă încep să apară primele semne ale primăverii. Asta înseamnă că trebuie să găsești rapid modalități de a-i oferi pielii tale un aspect plăcut și să fie fină la atingere. Pe site regăsești produse ce ajută la îndepărtarea celulelor moarte, precum o cremă exfoliantă Pielor Hammam El Hana Arabian Oud. Acest gommage îți reînnoiește pielea și stimulează circulația la nivelul acesteia. Pielea ta devine mai luminoasă, iar arganul din compoziție hidratează în profunzime.

Igiena intimă, devine și mai importantă pe măsură ce temperaturile cresc. Pentru Corpul Tău dispune de produse de igiena intima, pentru ca tu să te simți mereu plină de prospețime. Chiar și la capitolul de creme corporale cei de la Pentru Corpul Tău dispun de o paletă variată. Dacă vrei să mergi pe același brand calitativ, poți opta pentru o loțiune de corp Pielor Hammam El Hana Caffeine Therapy. Dacă ești o împătimită a aromei divine de cafea, ce-ți pune în funcțiune toate simțurile de cum te trezești, atunci această cremă va fi cu siguranță pe placul tău. Oferă pielii protecția necesară și o hidratează intens. Compoziția acesteia are proprietăți antioxidante, pielea devenind mai moale și delicată cu fiecare utilizare. Parfumul de cafea intens te va însoți pe tot parcursul zilei și cu siguranță cei ce-ți vor ieși în cale vor inspira încântați aroma, neștiind de unde provine.

Obține din nou un păr radiant, plin de vitalitate

Radicalii liberi și temperaturile extreme, atât joase cât și ridicate, afectează structura și aspectul părului. Pentru o hidratare intensivă ai nevoie de produse profesionale, special concepute pentru a-ți reechilibra podoaba capilară și scalpul. Balsamurile de pe PentruCorpulTau.ro de la Wella Nutri Enrich sunt special create pentru părul deteriorat. Complexul lor cu goji, îi conferă vitalitate părului, ajutând la îmbunătățirea aspectului firelor despicate. Părul tău va fi iar strălucitor, iar ingredientele hidratează în profunzime, oferindu-i suplețe și implicit ușurință la pieptănare. Astfel previi ruperea firelor de păr, iar repararea este mai intensă cu fiecare aplicare.

Pentru un plus de volum poți opta pentru un balsam Pielor Olive Therapy. Uleiul de măsline, este cunoscut ca având numeroase beneficii atât pentru interiorul, cât și pentru exteriorul corpului. Acesta hrănește, revigorează și îți aduce volum structurii părului. Uleiul penetrează în profunzime în foliculi și în firele de păr, iar după utilizare părul va fi mătăsos, radiant și cu volum. 

Indiferent de ce ai nevoie pentru îngrijirea personală, în universul www.pentrucorpultau.ro regăsești toate produsele de care ai nevoie. Pentru informații suplimentare scrie un email la adresa comenzi@pentrucorpultau.ro.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!