(P) Last Minute Sejur Delta Dunării – tarife de la 799 lei! Destinația ideală pentru luna septembrie

De Unica.ro, pe
Toamna aduce cu sine o vreme atât de plăcută încât o vacanţă în Delta Dunării este ideală dacă vrei să scapi de agitația marilor orașe. Descoperă peisaje pictate în nuanțe ruginii și profită de Ofertele Last Minute pregătite de Gulliver Delta Resort

4 Murighiol!

Pachetele de vacanță Delta pentru toți și Delta pentru Seniori au tarife de la 799 lei/persoană și includ 3 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, transport autocar București-Murighiol-București, valabil pentru plecarea din 12.09, în limita locurilor disponibile!

Delta Dunării la superlativ

Spectaculoasa Delta Dunării se regăseşte în topul destinaţiilor de vacanţă pentru turiștii din toate colţurile ţării, precum şi pentru străini, care vin aici să descopere cel mai tânăr pământ românesc de o frumuseţe uluitoare, cu un parc naţional ce include numeroase lacuri întinse, canale dantelate cu vegetație și păduri dese. Cea mai bine conservată dintre deltele europene, Delta Dunării este singura din lume care a fost declarată Rezervaţie a Biosferei, fiind inclusă încă din 1991 în Patrimoniul Mondial al UNESCO.

O arie protejată foarte importantă din Delta Dunării este Pădurea Letea, cea mai veche rezervaţie naturală din România, care are o suprafaţă de aproximativ 500 hectare protejată încă din anul 1938. De acest loc sunt legate frumuseţi desăvârşite, exotice. În afară de caii sălbatici care se perindă prin aceste locuri, vei putea admira aici şi stejari seculari, în jurul cărora se agaţă liane lungi, ca într-o adevărată junglă. La o plimbare cu barca, descoperă și Sulina – cea mai însorită localitate din Romania care se laudă cu o plajă sălbatică fabuloasă și Sfântu Gheorghe, localitatea unde Dunărea se varsă în Marea Neagră.

Delta Dunarii

Gulliver Delta Resort 4 Murighiol – oază de relaxare

Excelent poziţionat pe marginea lacului violet, la marginea localității Murighiol, Gulliver Delta Resort 4 reprezintă atât atât o oază de relaxare, cat și un bun loc de pornire în explorarea împrejurimilor, cu bărcile pe canalele Deltei şi locuri pline de culoare, împrejmuite de vegetaţia specifică zonelor umede, cu papură, stuf şi salcie pitică.

Iar după atâtea descoperiri şi vizite interesante, te aşteaptă în cadrul complexului și zone special amenajate pentru relaxare: grădina luxuriantă este dotată cu balansoare și hamace, dar și un loc de joacă pentru copii cu leagăne și tobogane. Septembrie aduce vreme numai bună pentru stat pe șezlong și înot în piscină, iar dacă ești pasionat de pescuit poți practica activitatea preferată direct de pe pontonul complexului.

De Geanina Ichim

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Oferte Last Minute – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

*Delta pentru Seniori – tarife de la 799 lei/persoana (plecare din 12.09, 3 nopti), de la 1196 lei (plecarea din 08.09, 4 nopti) si de la 1296 lei/persoana (plecarea din 15.09, 4 nopti).

*Delta pentru Toti – tarife de la 799 lei persoana (plecare din 12.09, 3 nopti), de la 1274 lei/persoana (plecare din 08.09, 4 nopti) si de la 1329 lei/persoana (plecare din 15.09, 4 nopti).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare conform programului ales, all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. *Oferte valabile pentru datele mentionate, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!