(P) Grijă pentru piele din interior spre exterior

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 mai 2021, 15:05

Fiind pasionată de skincare și pentru că mă dau în vânt să testez tot timpul noi produse dedicate frumuseții, am încercat o lună o băutură care contribuie în timp la un ten mai curat și cu aspect suplu.

Mă interesează peptidele! Acestea sunt aminoacizi care fac minuni pentru pielea noastră, fiind chiar sursa producției de colagen din organism, și caut special acele produse pentru piele care include pe lista lor de ingrediente măcar un tip de peptide (acestea pot fi de mai multe feluri).

Așadar ce mi-a atras atenția recent a fost un supliment alimentar din gama Herbalife Skin, care funcționează ca o băutură pentru înfrumusețare ce are grijă de aspectul exterior al pielii, pornind din interior. După 20 de ani, nivelul de colagen din organism scade în mod natural, dar asta nu înseamnă că nu-i putem suplimenta producția cu

produsele potrivite. Colagenul este una dintre cele mai abundente proteine din corp și reprezintă până la 30% din masa totală de proteine din corpul nostru. Ajută la o textură fină a pielii, menține fermitatea pielii și, de fapt, reprezintă 75% din pielea noastră. Împreună cu elastina, colagenul ajută la menținerea fermității pielii și îi oferă elasticitate.

Cum acționează Collagen Skin Boosterul de la Herbalife?

Acest produs, bogat în vitamine și minerale-cheie, care sprijină sănătatea pielii, a părului și a unghiilor, are aromă de căpșuni și lămâie și l-am folosit zilnic într-o băutură bogată în peptide. Collagen Skin Booster conține peptide de colagen de înaltă calitate numite

Verisol® P, care sunt dovedite științific că îmbunătățesc elasticitatea pielii și reduce ridurile din jurul ochilor după patru săptămâni de utilizare. Verisol®P reduce de asemenea semnele vizibile de celulită, primele rezultate putând fi observate după trei luni de utilizare regulată.

Băutura Collagen Skin Booster este potrivită și dacă abordezi o alimentație fără gluten și/sau vegetariană. Este îmbogățită cu vitamina C, care contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii, și cu vitamina E, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Dar și cu niacină & biotină, minerale (zinc, seleniu, cupru & iod), care contribuie la menținerea  sănătății pielii, părului și unghiilor.

Cum am folosit Collagen Skin Booster?

Zilnic, am amestecat o măsură (5,7 g) de pudră într-un pahar de apă (250 ml) și am băut la micul dejun (dar poți să o bei în timpul oricărei mese). Eu mă străduiesc să beau zilnic cât mai multă apă, să nu fac excese alimentare și să ajut pielea să fie sănătoasă și să arate suplă atât cu ajutor din interior, cât și cu o rutină corectă și consecventă de skincare.

Produsele Herbalife Nutrition sunt disponibile doar prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife Nutrition.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!