(P) Gluconature – aliatul perfect in lupta cu diabetul

De unica pe Ultimul update Marți, 04 decembrie 2018, 15:24
(P) Gluconature – aliatul perfect in lupta cu diabetul

Unul dintre cele mai bune suplimente alimentare de pe piata care lupta eficient contra simptomelor diabetului este GlucoNature, datorita ingredientele speciale pe care le contine. Gluconature nu are printre ingrediente chimicale si nu prezinta nici un fel de efecte secundare, asadar este una dintre modalitatile prin care poate fi recastigata sanatatea si echilibrul interior.

Stresul si suprasolicitarea la care este supus organismul zilnic, dar si lipsa unei alimentatii nesanatoase si a miscarii sunt printre cele mai cunoscute cauze ale aparitiei diabetului, de aceea s-a incercat obtinerea unui produs care sa poata elimina efectele negative ale acestora asupra corpului.

Inca din cele mai vechi timpuri, in medicina traditionala chineza s-a incercat descoperirea unui anumit supliment pe baza de plante care sa ajute la scaderea glicemiei, dar si la reglarea tensiunii arteriale, astfel incat toate simptomele diabetului sa fie eliminate.

Gluconature este un supliment alimentar  100 % natural, pe baza de plante, care se bazeaza pe o formula speciala si pe tehnici traditionale de medicina chineza. Acest supliment nu are nici un fel de efect secundar si poate fi inclus in dieta zilnica, chiar daca aveti prescrise de medic si alte tratamente pentru diabet.

Gluconature se afla la vanzare in peste 60 de tari din America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu si Oceania. Gluconature este aprobat in prezent de institutiile avizate din Canada, America si Europa, iar dupa doar 5 ani de aplicare cu succes, acest supliment alimentar continua sa se extinda la nivel Mondial.

In Romania, aproximativ 15% din populatie este afectata de diabetul noninsulinodependent, diabet de tip 1 si diabet de tip 2, de aceea se recomanda pe langa tratamentele prescrise de medic utilizarea acestui supliment, ale carui efecte incep sa se simta dupa doar doua saptamani de la inceperea curei.  Pentru acei pacienti dependent de insulina, dupa numai 3 luni de tratament cu Gluconature li s-a redus doza de insulina sau chiar au renuntat definitiv la administrarea acesteia.

Printre cele mai importante beneficii ale Gluconature se afla mentinerea unor niveluri sanatoase ale glucozei, imbunatatirea microcirculatiei, eliminarea insomniei si reducerea complicatiilor specifice diabetului, precum oboseala, o presiune crescuta a sangelui, setea excesiva si durerile diverse.

Plantele utilizate pentru obtinerea Gluconature sunt:

  • Salvia chinezeasca: care ajuta la stimularea circulatiei si prevenirea si tratarea diabetului
  • Senna Obstusifolia: are puternice proprietati de detoxifiere si de purificare a organismului
  • Gynostemma pentaphyllum: utilizat in tratarea multor boli grave
  • Angelica Sinensis: utilizata pentru tratarea efectelor menopauzei sau a bolilor de natura sexuala
  • Radacina de Astragalus: este utilizata pentru stabilirea si mentinerea unui sistem imunitar puternic
  • Mormodica: utila in tratarea diabetului sau pentru a preveni boli precum hepatita
  • Seminte de lotus: sunt foarte utile pentru imbunatatirea functiei tari si memoria si reduce nivelul de colesterol din sange
  • Ganoderma Lucidum: are efecte vizibile in reducerea glucozei din sange si poate atenua complicatiile diabetului.

Gluconature trebuie administrat zilnic, inainte de masa, pentru aproximativ 6 luni, insa in paralel cu tratamentul prescris de medic. Utilizarea acestui medicament nu se recomanda celor care prezinta sensibilitate la unul dintre ingredientele din compozitia sa.

Mai multe pe: Gluconature.bioo.ro

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!