(P) Gelul UV- cunoaște-i pe deplin proprietățile și calitățile

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 august 2021, 10:27

Gelul UV pe unghii câștigă din ce în ce mai multă popularitate de ani de zile – nu e de mirare, deoarece are multe avantaje. Unghiile cu gel sunt soluția perfectă pentru toate femeile cărora le place să aibă mâinile îngrijite, dar propriile lor unghii sunt prea fragile și slabe pentru a atinge lungimea dorită și pentru doamnele care nu au prea mult timp  să aplice frecvent oja obișnuită. 

Unghiile cu gel îți permit să te bucuri de un stil frumos timp de minim 4 săptămâni! Cum să alegi cel mai potrivit gel de unghii UV și cum să lucrezi eficient pe el? Pentru diferite tipuri de geluri UV, intră și  află mai multe pe zolla.ro.

Gelul UV pentru manichiură

Gelurile UV îți permit să obții o manichiură eficientă și durabilă, chiar și cu o unghie naturală nu prea lungă. Cu ajutorul său, poți extinde cu ușurință orice unghie, cu condiția să poți pune un șablon adecvat sub el.

Gelul îți permite să modelezi liber unghiile și să le dai lungimea dorită – adaptată preferințelor fiecărei cliente. După cum sugerează și numele, gelurile UV se vindecă ușor în lămpile care emit lumină UV, utilizate în saloanele de înfrumusețare sau acasă. Acesta este fără îndoială un avantaj foarte mare, deoarece permite versatilitatea utilizării acestui tip de produs.

Gelul UV este perfect pentru aplicare pe unghiile slabe și despicate, precum și pentru întărirea unghiilor deteriorate după o manichiură incorectă sau unghii slăbite de carențe de vitamine sau boli. De asemenea, produsul îți permite să umpli cavități. Unghiile cu gel sunt soluția perfectă pentru femeile care își mușcă unghiile și vor să se lase de acest obicei.

Cum se utilizează gelul UV pentru unghii?

Folosirea gelurilor UV este extrem de simplă, deși tehnica și modul de lucru cu produsul pot fi dificile pentru începători. Practica joacă fără îndoială un rol foarte important – multe exerciții îți permit să dezvolți o tehnică adecvată de aplicare pe unghiilor. 

Înainte de a începe aplicarea, unghiile trebuie pregătite corespunzător. Dacă există o  ojă semipermanentă pe unghii, ar trebui îndepărtată cu atenție. Folosește un băț sau clești pentru a aranja cuticulele, apoi netezește placa de unghii și îndepărtează orice praf. Apoi, este recomandat să folosești un degresant și să aștepți evaporarea preparatului. Apoi se aplică grundul selectat (acid sau neacid), care va oferi gelului o aderență mai bună și, astfel, va extinde semnificativ durabilitatea manichiurii. 

Următorul pas este să lucrezi direct cu tipul de gel selectat. Ar trebui aplicat în mod similar lacurilor de unghii semipermanente – un strat nu prea gros, ai grijă să nu treci peste cuticule și să lucrezi cu atenție marginea liberă. Prea mult produs poate avea ca rezultat o acoperire care se abate de la aspectul natural – în acest caz, principiul bine-cunoscut că mai puțin este mai bun funcționează perfect. 

Gelurile UV se aplică cu o perie specială. Următorul pas în aplicare este, desigur, întărirea gelului într-o lampă UV și aplicarea unui al doilea strat de produs. În cele din urmă, unghiile trebuie degresate cu detergentul selectat pentru a îndepărta stratul de dispersie. 

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!