(P) Descoperă ce stil de amenajare este potrivit fiecărei zodii!

De unica pe

Deși, de obicei, altele sunt criteriile pe care ar trebui să le iei în vedere atunci când dorești să îți amenajezi locuința, precum dimensiunea spațiului de care dispui, de compartimentare sau de formă, designul, imaginea de ansamblu a căminului tău sunt la fel de influențate și de preferințele personale sau de nevoile pe care le ai. În ceea ce privește aceste alegeri, ele sunt influențate în primul rând de personalitatea fiecăruia. Pui mare preț pe zodiac și consideri că ești un reprezentat ce întrunește toate caracteristicile definitorii ale personalității tale, conform semnului zodiacal ce te reprezintă?

Iată ce stiluri de amenajare sunt potrivite acestor semne zodicale!

  • Zodiile de foc ( Berbec, Săgetător, Leu)

Persoanele ce se află sub aceste semne zodiacale sunt, de obicei, firi puternice, hotărâte, pasionale, romantice cu trăiri intense. Au un simț estetic destul de dezvoltat și pun foarte mare accent pe confort, lux și comoditate. Stilul de amenajare care li se potrivește cel mai mult este cel vintage, deoarece îmbină frumusețea și romantismul acelei perioade, dar și eleganța și confortul oferit de mobila din lemn masiv, o caracteristică esențială a acestui stil de amenajare. Mai mult decât atât, se pare că aceste zodii de foc, deși sunt fascinate de aventură și vor să experimenteze tot timpul lucruri diferite,  se regăsesc cel mai bine în confortul propriei locuințe, decorate după cele mai exigente și sofisticate cerințe.

(P) Descoperă ce stil de amenajare este potrivit fiecărei zodii!

  • Zodiile de apă ( Rac, Scorpion, Pești)

Zodiile de apă sunt caractere conservatoare, îndreptate mai mult spre latura familială, destul de puțin obișnuite să iasă din zona lor de confort. Apreciază, în schimb, bunul gust și pun mare preț pe confort și estetică. Stilul de amenajare ideal pentru aceste semne zodiacale este cel tradițional, rustic, întrucât acesta întrunește toate elementele necesare unei vieți confortabile.  În special Racii sunt pasionați de arta decorării și au o înclinație aparte spre elementele din sfera de decorațiuni pentru casă, pe care le consideră absolut necesare pentru a înfrumuseța spațiul în care locuiesc.

  • Zodiile de aer ( Gemeni, Balanța, Vărsător)

Aceste 3 zodii sunt caracterizate de un romantism aparte, având, de cele mai multe ori, personalități dominate de sensibilitate și naivitate. Totodată, sunt persoane ce tind mai mult spre un stil clasic, deoarece nu își doresc să iasă prea mult în evidență, nu le place să fie în centrul atenției.

  • Zodiile de pământ ( Taur, Fecioară, Capricorn)

Semnele zodiacale de pământ se adaptează destul de repede la un stil de viață nou, diferit de toate experiențele de dinainte. De regulă, sunt persoane destul de calculate, cerebrale și vor să se bucure de confort și o viață liniștită. Cuvântul ce caracterizează aceste 3 zodii este moderninitatea, din acest motiv și stilul de amenajare cel mai potrivit pentru aceștia este cel modern, uneori minimalist. În special, Fecioarele sunt firi mai reci și se lasă destul de greu impresionate de lucruri mărunte sau care, pentru ceilalți ar putea avea un anume impact emoțional, de aceea nu pun mare accent pe detalii, pe elemente de decor sau pe alte aspecte de acest fel.

(P) Descoperă ce stil de amenajare este potrivit fiecărei zodii!

Tu ţi-ai decorat locuinţa conform personalităţii tale, generată de semnele astrologice? Cunoşteai până în prezent importanţa pe care o are stilul propriu de amenajare pentru stabilirea confortului si crearea unui cămin primitor?

Prima poză cu Adele după divorț. Cântăreața a slăbit vizibil

Prima poză cu Adele după divorț. Cântăreața a slăbit vizibil