(P) Delta Dunării, o destinație tot mai accesibilă pentru turiști!

De Unica.ro pe
Delta Dunării este un adevărat muzeu al biodiversității, fiind casa a peste 5500 de specii, motiv pentru care UNESCO i-a acordat titulatura de Rezervație a Biosferei încă din anul 1991. În ceea ce privește importanța sa ecologică, Delta ocupă locul trei mondial, înaintea sa aflându-se Marea Barieră de Corali și Insulele Galapagos.

Vara te-a prins fără planuri de vacanță? Atunci este timpul să planifici o escapadă în Delta Dunării, mai ales dacă vrei să scapi de agitația și aglomerația din marile orașe!

Tarife imbatabile la vacanțele de 4 și 5 zile!

Prinde ofertele Ultra Last Minute pregătite de Gulliver Delta Resort 3* Uzlina și rezervă acum un sejur Delta pentru Seniori sau Delta pentru toți la tarife imbatabile de la 549 lei/persoană (plecarea din 30 iunie) și de la 599 lei/persoană (plecările din 04 și 11 iulie), in limita locurilor disponibile! Pachetele de vacanță includ 3 sau 4 nopți de cazare cu pensiune completă tip bufet, transport autocar București, transfer barcă Murighiol-Uzlina-Murighiol.

Gulliver Delta Resort 3* este un resort dezvoltat în armonie cu natura, aflat la numai 10 minute distanță de Murighiol, pe o limbă de pămant între brațul Sfantu Gheorghe și canalul Uzlina. Complexul ocupă 10.000 mp și cuprinde o grădină luxuriantă „decorată” cu hamace și balansoare, o piscină, loc de joacă pentru copii și pontoane pentru pescuit.

Delta Dunarii. Uzlina

Locuri pe care trebuie să le vezi în Rezervația Biosferei

Probabil ai auzit deja că Delta Dunării este un ținut al superlativelor naturale. Aici vei întâlni cea mai mare comunitate de pelicani comuni și creți din Europa, fiind totodată și locul cu cea mai mare suprafață compactă de stufăriș de pe glob. În plus, în rezervație vei găsi și cea mai nordică pădure subtropicală a bătrânului continent, dar și cele mai frumoase plaje sălbatice de la Marea Neagră.

Descoperă monumentele naturale pe care le găzduiește Delta Dunării la o plimbare cu barca, traversând lacuri precum Uzlina, Isac, Isăccel, Pojarnia sau Chiril, unde vei surprinde nuferi, lotuși și iriși de baltă, pelicani, egrete sau cormorani ce se dau în spectacol în încercarea lor de a prinde pește. O altă curiozitate a deltei sunt plantele carnivore, două specii pot fi întâlnite pe luciul apei (otrăţelul de baltă și aldrovanda) care sunt unice la noi în țară.

Jungla României, Pădurea Letea nu poate fi ratată din turul tău. Aici vei întâni stejari cu o vechime mai mare de 600 de ani, specii de plante cățărătoare mediteraneene, cum este liana grecească, dune de nisip, dar și cai sălbatici. Dacă mergi la Sulina, cea mai însorită localitate din România, vei putea vizita Biserica cu mozaicuri, Vechiul Far – simbol al locului, dar și cea mai lată plajă sălbatică de la Marea Neagră.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Oferta Ultra Last Minute – Sejur Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Delta pentru Seniori: tarife de la 549 lei/persoana, 5 zile (plecarea din 30 iunie); si de la 599 lei/persoana, 4 zile (plecarile din 04.07; 11.07).

*Delta pentru Toti: tarife de la 599 lei/persoana, 5 zile (plecarea din 30 iunie); si de la 649 lei/persoana, 4 zile (plecari din 07.07; 14.07).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu pensiune completa tip bufet, transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. *Oferta Speciala este valabila pentru plecarile mentionate, in limita locurilor disponibile. Posibilitatea de a achita si cu tichete de vacanta! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.