(P) Cele mai bine vândute parfumuri damă în 2021

De Unica.ro, pe

Care sunt parfumurile esențiale în 2021? Există multe mărci de parfumuri damă pe care le putem găsi pe piață, deși unele se remarcă mai mult decât altele în ceea ce privește gusturile consumatorilor. Să vedem mai jos o listă cu cele mai bine vândute parfumuri damă în 2021.

Chance Eau Tendre Chanel

Dulce, fructat și plin de feminitate, așa poate fi descris Chance Eau Tendre de Chanel, un parfum care cu siguranță va domina vânzările în 2021, după ce a fost și unul dintre cele mai bine vândute parfumuri de Crăciun. Un parfum ideal pentru acele femei care iubesc parfumurile clasice cu o notă extra feminină sau pentru cele care doresc să creeze o aromă proaspătă și romantică în jurul lor.

Un parfum cu note fructate și florale care amestecă grapefruit și gutui, alături de moliciunea iasomiei și a mușchilor albi. Un parfum delicat care a devenit un trend.

J’Adore Dior

J’adore de Christian Dior este un parfum magnific, elegant și strălucitor. Are o inimă proaspătă și fructată, dată de flori albe, suc de pere și pepene galben. Dar nu este pueril din acest motiv. Dimpotrivă, este un parfum matur.

Un parfum care, ca și cel anterior, a devenit o tendință în parfumurile feminine, care definește o femeie hotărâtă, puternică, dar în același timp romantică. Un parfum perfect pentru tot felul de ocazii.

Chloé de Chloé

Chloé de Chloé este un parfum care îți poate oferi o senzație de prospețime chiar și în cele mai fierbinți zile. Valul inițial de flori și litchi fructat evoluează ulterior într-un miros roz, prăfuit și extrem de feminin. Este un parfum elegant, cu o inimă capricioasă.

Acest parfum este inspirat în totalitate de trandafir, floarea clasică cu un miros dulce, delicat și romantic, care a făcut și face încă milioane de femei să viseze în întreaga lume. De îndată ce deschizi sticla, observi că te înconjoară un parfum delicat, ideal pentru a fi folosit în orice moment al anului, chiar și în timpul iernii și al toamnei, pentru a purta cu tine o amintire plăcută de primăvară și flori.

Nu te vei sătura niciodată să-l folosești, deoarece nu are o aromă puternică, ci un parfum ușor, abia perceptibil, care te va însoți pe tot parcursul zilei, de dimineață până după-amiază.

Light Blue Dolce & Gabbana

Unul dintre cele mai bine vândute parfumuri damă al celebrului duo sicilian-milanez Dolce & Gabbana este fără îndoială Light Blue. Lansat în 2001, de atunci a fost întotdeauna în fruntea listei celor mai bine vândute parfumuri damă.

Acest parfum reprezintă Italia, în special sudul țării. Vei simți că porți cu tine vara în care ai călătorit la Marea Mediterană caldă, senzuală și elegantă. Notele de vârf sunt făcute din cedru sicilian, măr crocant și clopoței dulci.

Dar nu se termină aici, pentru că vei fi învăluită și de notele de inimă compuse din iasomie clasică și mediteraneană, trandafiri albi și un pic de parfum de bambus. În cele din urmă, vei putea percepe lemnul de cedru, chihlimbarul și o notă de mosc. Prin urmare, este un parfum feminin care întruchipează cu adevărat Mediterana, aromele și, mai presus de toate, parfumurile mării.
Acesta este un parfum indicat special pentru vară și pentru zilele fierbinți în care să te lași învăluită de prospețimea sa.

La Vie est Belle Lancome

La Vie est Belle de Lancome este un tip de parfum dulce care amestecă note de praline, coacăze negre și alte note florale. Bogat, complex și bun pentru lunile de iarnă. Acesta este cel mai popular parfum din linie și unul dintre cele mai populare parfumuri damă din ziua de astăzi. Este dulce și vesel.
La Vie Est Belle este condus de pralina dulce menționată mai sus și nota cremoasă de vanilie. Nota de coacăze negre este ascuțită și puțin amară, dar nu copleșește compoziția. Acest parfum Lancome este destul de dulce, dar este îmbunătățit de o notă solidă de paciuli, pentru o atingere de aromă de pământ. Este ușor de utilizat și cu un miros plăcut.

Versace Crystal Noir

Versace Crystal Noir este parfumul perfect pentru femeile care caută ceva cu adevărat intens. Are un miros extrem de senzual și feminin, potrivit pentru o femeie care vrea să se simtă elegantă și sexy. Să începem prin a spune că parfumul este oriental, învăluitor și floral. În partea superioară, se evidențiază smochinul negru și violetul. În notele dulci de inimă avem dulceața de iasomie, frangipani și tuberoze. În cele din urmă vei simți în notele de bază vanilie, heliotrop.
Stilul și profesionalismul pe care Versace le dedică îmbrăcămintei sale sunt incluse aici într-un parfum cu adevărat excepțional. Vorbim despre unul dintre cele mai bune parfumuri de dama din lume, dulce și proaspăt datorită parfumului său floral și ușor. Din aceste motive, este absolut perfect pentru vară și primăvară, dar nimic nu te poate împiedica să porți o picătură chiar și iarna.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!