(P) Care sunt cele mai cautate joburi in 2022?

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai cautate joburi in 2022? Dupa un studiu realizat de Dinastychat.ro am ajuns la urmatoarele concluzii:

1. Dezvoltatorii de software

Orice post asociat cu dezvoltarea de software va fi la mare cautare in viitorul apropiat. Calculatoarele noastre au devenit o extensie a noastra. Depindem de ele pentru a face orice, de la redactarea rapoartelor de afaceri pana la trimiterea unui e-mail catre un membru al familiei.

 Si nu suntem singurii. Este greu sa te gandesti la cineva care nu-si foloseste calculatorul intr-o anumita capacitate. Aici intervin dezvoltatorii de software. 

Ei sunt cei care proiecteaza programele de calculator care fac toate acestea posibile.

2. Asistente medicale autorizate

Am petrecut cea mai mare parte a aniloe 2020 si 2021 minunandu-ne de talentul, dedicarea si rezistenta asistentelor medicale inregistrate in timpul COVID-19. Asistentele medicale inregistrate sunt la mare cautare. 

Daca va place stiinta, sunteti dispus sa obtineti o diploma de bacalaureat si doriti o slujba solicitanta care sa va puna la incercare, asistenta medicala ar putea fi chiar pe gustul dumneavoastra.

3. Managerii de constructii

Recenta explozie din domeniul constructiilor ii pune in centrul atentiei pe managerii de constructii calificati.

Un manager de constructii trebuie sa se asigure ca totul respecta specificatiile de proiectare, garantand in acelasi timp ca un proiect este finalizat la timp si in limitele bugetului.

4. Managerii financiari

Intreprinderile doresc sa cheltuiasca mai putin si sa puna mai multi bani in banca. Cererea de manageri financiari talentati este mare si se asteapta sa creasca. 

Managerii financiari mentin o afacere pe drumul cel bun zi de zi, planificand in acelasi timp pentru un viitor mai profitabil.

5.Asistenti medicali

Daca ati petrecut ceva timp in cabinetul medicului dumneavoastra, nu va va surprinde faptul ca asistentele medicale sunt esentiale. 

In functie de stat, un asistent medical practicant poate fi cel care va scrie retetele si va indruma catre specialisti. In zonele rurale, asistentii medicali gestioneaza cabinete medicale intregi, cu putin sau deloc din partea unui medic.

6.Electricieni

Inca de la aparitia luminii electrice, electricienii au fost la mare cautare, iar nevoia de electricieni talentati este in crestere. Electricienii pot lucra pentru altcineva sau isi pot incepe propria afacere. Acesti profesionisti au, de obicei, o diploma de liceu.

7.Model Videochat

In Romania videochatul a devenit o meserie legala cu mai mult de doua de decenii in urma si de atunci si pana acum nenumarate femei au ales sa profeseze in aceasta industrie in detrimentul altora din multiple motive. 

Acum insa, cand videochatul a devenit atat de popular pretutindeni in lume, iar pe platformele dedicate, modelele asteapta cu duiumul sa fie abordate de cate un membru si sa inceapa conversatii private in orice clipa din zi si din noapte, multi isi pun intrebarea daca mai merita se te dedici videochatului sau nu, asta in cazul in care nu ti-ai construit deja o cariera intr-un studio de videochat

Raspunsul insa este simplu: daca esti hotarata, ambitioasa si muncitoare, merita cu varf si indesat sa fii model de videochat, beneficiile sunt foarte mari., domeniul este extrem de banos daca exista seriozitate si dedicare.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!