(P) Activități de Paște pentru toată familia. Sejur în Nisipurile de Aur de la 87 euro!

De Unica.ro pe
Sărbătoarea Paștelui este aproape, însă dacă te numeri printre turiștii care nu și-au făcut planuri pentru vacanță, încă mai poți rezerva un sejur la tarife accesibile! Europa Travel îți propune o escapadă de 3 sau 4 nopți în Nisipurile de Aur - perla bulgărească de la Marea Neagră, prilej excelent să te bucuri de momente relaxante alături de cei dragi.

Cea mai populară stațiune din Bulgaria, Nisipurile de Aur este luată cu asalt și în preajma sărbătorilor pascale, când vremea este plăcută, iar evenimentele culturale sunt în plină desfășurare.

Preferată îndeosebi de către tinerii dornici de distracție în cluburile de la malul mării, Nisipurile de Aur este totuși o destinație perfectă și pentru familiile cu copii care își pot petrece timpul în parcurile acvatice sau în cele de aventură. În plus, aici tradițiile pascale sunt unele dintre cele mai frumoase din Europa și includ dansuri ritualice, târguri gastronomice, festivaluri de muzică locală și procesiuni religioase.

Prinde ultimele zile de reduceri!

Profită de reducerile speciale pregătite de Europa Travel și rezervă acum un sejur individual cu light all inclusive în Nisipurile de Aur, la tarife ce pornesc de la numai 87 euro/persoană pentru 3 nopți de cazare, și de la 113 euro/persoană pentru vacanța de 4 nopți.

Dacă nu vrei să petreci întreaga vacanță în cadrul resortului sau la plaja cu cel mai auriu nisip de pe coasta Mării Negre, atunci poți porni și în descoperirea împrejurimilor în excursiile opționale propuse de Europa Travel.

Poți participa la Slujba de Înviere la Mănăstirea Aladja, una dintre cele 120 de biserici săpate în stâncă ale Bulgariei, ce se află în zona Parcului Național Nisipurile de Aur. Mănăstirea, întemeiată în perioada secolelor XII-XIV, este recunoscută îndeosebi pentru că păstrează în bună stare frescele religioase, ce au supraviețuit distrugerilor din timpul otomanilor. În imediata apropiere a bisericii se găsesc și catacombele ce au fost locuite de călugări încă din timpul erei creștine timpurii.

Dacă îți plac drumețiile în natură te poți aventura pe cărările nebătute ale Parcului Național ce măsoară în lungime puțin peste 9 km, îmbrățișând practic stațiunea Nisipurile de Aur și fiind casă pentru numeroase specii de plante, insecte și păsări rare – fapt pentru care face parte din rețeaua eco Natura 2000.

Pentru micii aventurieri, Europa Travel recomandă vizita în Maimunarnika Rope Park – un parc de aventură cu tiroliane și poduri suspendate, unde te poți aventura pe traseele cu dificultate progresivă. Aici poți să tragi cu arcul, să iei lecții de echitație ori să te plimbi cu bicicleta pe aleile străjuite de vegetație luxuriantă. În plus, dacă vremea este caldă, de Paște poți să te aventurezi și pe toboganele răsucite, să stai la plajă ori să iei parte la festivalurile de muzică ale parcului acvatic Aquapolis.

Excursii în împrejurimi

Nisipurile de Aur este un bun punct de plecare și în descoperirea altor stațiuni cochete din Bulgaria, una dintre ele fiind Balcic – un orășel alb pe care îl poți vizita în excursia opțională de la Europa Travel. Perla de pe Coasta de Argint a Mării Negre te așteaptă cu impozantul Palat Cuibul Liniștit al Reginei Maria a României, cunoscut mai ales pentru că este înconjurat de cele mai frumoase grădini botanice terasate din Europa de Est.

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Sejur Paste Nisipurile de Aur – Hotel Lyuliak 3* – tarife de la 87 euro/persoana, 3 nopti de cazare cu light all inclusive, masa festiva de Paste, transport individual. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.