Noile colecții Victoria’s Secret sunt aici pentru a te răsfăța

Începutul toamnei aduce din partea Victoria’s Secret o surpriză pe placul oricărei doamne și domnișoare. Două noi colecții menite să evidențieze latura sexy și elegantă, fiind perfecte pentru orice tip de siluetă. Luna septembrie este dedicată senzualității, unde lenjeria intimă este un element esențial.

Very Sexy So Obsessed Wireless Push-Up Bra

Definiția combinației dintre glamour și confort este aici. Această colecție se concentrează pe versiunea fără sârmă a emblematicului sutien So Obsessed Push-Up Bra. Căptușeala Memory Fit oferă un aspect mai bine conturat și ridicat al cupelor, iar pentru a fi o colecție cu adevărat acaparatoare, fiecare piesă dispune de o un material fin, mătăsos, unde cusăturile nu sunt sesizabile. 

Sutienele cuprinse în colecția Very Sexy So Obsessed Wireless Push-Up Bra au parte de un aspect de lifting mediu, fiind complet ajustabile cu bretele convertibile. Mai mult, decolteul este unul adânc, unde se remarcă un detaliu plin de finețe – un mic accesoriu cu logo-ul Victoria’s Secret auriu, situat în centrul sutienului. 

Very Sexy Color Your World

Această colecție va deveni instant bijuteria sertarului tău de lenjerie intimă. Piesele Victoria’s Secret au parte de un upgrade provocator în materie de aparență senzuală și impunătoare. Culori opulente și imprimeuri îndrăznețe se îmbină senzațional cu ornamentele contrastante din dantelă Chantilly. Un look luxuriant care poate fi al tău. 

Descoperă noile colecții în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City și găsește-ți modelul care te reprezintă!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!