Muse – Pentru că și muzele au nevoie de o muză

Ia o pauză și relaxează-te! Toarnă-ți un pahar de vin rose, așează-te confortabil și hai să citești o poveste despre o licoare care te va inspira! 

Din când în când și muzele au nevoie de o muză, așa că atunci când simți te simți copleșită de grijile cotidiene, când cauți o evadare din realitate, când te-ai blocat și cauți o sursă de motivație și inspirație, alege să te delectezi cu un vin bun precum Muse, care îți încântă toate simțurile și îți oferă o nouă perspectivă asupra a tot ce te înconjoară.

Cu gama Muse de la Cramele Recas este simplu și la îndemână oricui să transforme un moment aparent banal din viața sa într-o clipă cu adevărat memorabilă.

Muse este o gamă de vinuri exclusivistă, dedicată celor care știu să aprecieze un vin rose de calitate și pentru care un vin bun nu se bea, ci se savurează. Disponibil pe piață în varianta Day și Night, Muse este una din acele game de vin ideale pentru vară, din care ori de câte ori alegi să te delectezi cu o licoare, ajungi să călătorești departe, pe tărâmuri încă neexplorate, într-un loc unde este veșnic vară și aromele și parfumul fructelor roșii se îmbină suav și elegant cu note fermecătoare de citrice.

Muse este muza femeilor pentru doar reprezentantele sexului frumos știu să aprecieze toate calitățile unui vin, începând cu silueta, culoarea și eticheta sticlei și terminând cu ultima notă fructată care îți rămâne pe bolta palatină după ce ai sorbit licoarea fermecată, ca amintirea unei dulci povești de dragoste trăită cândva, în plină vară.

De asemenea, Muse este echilibrat cum doar o femeie știe să fie. El este perfect echidistant față de vinurile albe și cele roșii din colecția Cramelor Recaș și prin calitățile sale deosebite oferă iubitorilor de vin o imagine clară cu privire la ce au mai bun de oferit acestea.

Cramele Recaș se remarcă în România ca unul din cei mai mari producători autohtoni de vin, cu recorduri greu de egalat în universul băuturilor fine.

Vinurile Recaș au un excelent raport calitate / preț, iar caracteristicile lor deosebite nu sunt recunoscute doar pe plan național, ci și internațional, la competiții cu renume, unde continuă să fascineze și să impresioneze.

Vinurile Muse – pentru tine, cea mereu inspirată

Este la fel de ușor să te îndrăgostești de vinurile Muse de la Cramele Recaș, pe cât e de simplu să faci pe cineva să te iubească atunci când îi oferi o astfel de licoare. Când servești vin Muse la masă, demonstrezi cât de bine știi să alegi un vin bun și faptul că ești mereu inspirată.

Pentru că este un vin suav, dar în același timp foarte complex, Muse se potrivește foarte bine cu o gamă variată de mâncăruri, fie ele adevărate delicatese culinare sau rețete simple, dar delicioase cu care trișezi din când în când atunci când nu ai chef de gătit.

Dacă, ai musafiri diseară, servește Muse alături de o friptură din carne roșie de pasăre, precum o friptură sau o tocană de rață, gâscă sau fazan și lasă-te scăldată în complimente. Pe de altă parte, dacă îi gătești iubitului tău, alege pentru cină sushi sau o rețetă rapidă cu paste și fructe de mare, acompaniate de un vin Muse, ca să ai timp și să te pregătești și să te faci frumoasă.

Când urmează să întâmpini o prietenă, fă repede niște clătite cu căpșuni sau sirop de fructe de pădure, răcește o sticlă de vin Muse și bucurați-vă împreună de tratație. Iar ori de câte ori simți că ai nevoie de timp pentru tine, ca fiecare clipă pe care o petreci singură să-ți priască la maxim, bea vin Muse.

Muse este exact ce cauți în materie de vin atunci când vrei o licoare care să se potrivească perfect indiferent de ocazie, dar și care să te surprindă plăcut, ori de câte ori o savurezi.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!