Montarea camerelor de supraveghere in spatiile comerciale – Investitii de durata pentru cresterea profitului in firma

De Unica.ro, pe

Indiferent de business-ul pe care il detii, un sistem de supraveghere nu este un moft, ci o investitie pe termen lung. Avand in vedere fluxul continuu de noi angajati care vin si pleaca, clienti care populeaza zilnic zona, tot mai multi proprietari aleg sa monteze un sistem de supraveghere care sa le asigure linistea psihica in viata cotidiana. 

Camerele profesionale de supraveghere: moft sau investitie? 

Daca detii un spatiu comercial, atunci e imperativ sa apelezi la camere de supraveghere profesionale, deoarece nu poti anticipa ce s-ar putea intampla. Piata ofera o varietate de astfel de sisteme, unele mai performante decat altele, cu un design subtil si optiuni indispensabile, cu senzori de sunet, lumina sau miscare. 

  • Nivelul de activitate al angajatilor va creste 

Atunci cand angajatii sunt constienti de faptul ca sunt supravegheati de sefi, vor oferi un randament crescut la locul de munca si vor fi de asemenea mult mai atenti la comunicarea lor cu persoanele care vin din exterior.

Montarea camerelor de supraveghere in spatiile comerciale - Investitii de durata pentru cresterea profitului in firma
  • Mentinerea unui climat linistit la locul de munca 

Indiscutabil, acolo unde exista multe persoane la un loc vor aparea si conflictele. Indiferent ca vorbim despre conflicte dintre angajati sau angajati si clienti, existenta unei camere de supraveghere va determina angajatul sa se gandeasca bine inainte sa inceapa un conflict sau chiar sa aplaneze singur situatiile provocate de clientii recalcitranti. Inregistrarile video vor servi pe viitor ca dovezi pentru a se lua o decizie in functie de persoanele raspunzatoare de inceperea conflictului. 

  • Prevenirea si reducerea furturilor 

Camerele de supraveghere sunt mijloace moderne si garantate pentru a descuraja tentativele de furt. Asadar, afacerea ta are sanse maxime sa reduca semnificativ pierderile cauzate de sustragerea bunurilor. 

  • Gestionarea relatiei angajat – client 

Camerele de supraveghere video sunt un mijloc ingenios de a analiza comportamentul angajatilor fata de clienti, promptitudinea cu care primii fac fata solicitarilor, etc. De asemenea, sistemele video pot fi utilizate pentru a analiza comportamentul clientilor in incinta, media de varsta, intervalul orar cel mai aglomerat din zi sau zilele cele mai populate.

Montarea camerelor de supraveghere in spatiile comerciale - Investitii de durata pentru cresterea profitului in firma

O astfel de analiza creste semnificativ rata vanzarilor, participa la luarea deciziilor referitoare la expunerea produselor, precum si la angajarea unui numar suplimentar de persoane in orele cu trafic mare. 

  • Monitorizare in timp real 

In functie de sistemul pentru care ai optat, camerele de supraveghere pot fi accesate direct de pe telefonul mobil, astfel incat sa fii la curent cu tot ce se intampla in lipsa ta.  

  • Securitatea angajatilor 

De exemplu, daca se intampla un accident de munca, ori daca angajatul intampina dificultati de sanatate, un sistem de supraveghere poate face posibila interventia in timp real pentru a-l salva. 

  • Stocarea digitala 

Daca esti absent la birou sau plecat in concediu, atunci poti sta fara grija. Sistemele de supraveghere disponibule pe a2t.ro stocheaza inregistrarile pentru a fi analizate ulterior. 

  • Mijloace de dovada valoroase 

Inregistrarile video pot oferi informatii utile privitoare la fapte ilegale care au fost comise, cu atat mai mult cu cat, aceste sisteme ofera imagini la calitate superioara, dar si sunet. 

Concluzie 

Sistemele de supraveghere video implica economii importante la bugetul firmei. Scaderea numarului de furturi protejeaza inventarul de pierderi. De asemenea, un colectiv supravegheat devine automat mai productiv, lucru care aduce mai multi bani. Asigurarea unor relatii cordiale cu clientul garanteaza fidelitatea acestuia, iar descurajarea conflictelor mentine un ambient calm care va pastra angajatii mai mult timp in firma. 

Sursa foto: pixabay.com 

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!