Mindfulness ca igienă mentală

Lorelei Nassar, medic chirurg stomatolog si psiholog transpersonal, practicant al hipnozeimedicaleși lector internațional, a debutat in mindfulness cu ani in urma, prin practica personală a diverselor tipuri de meditatii, continuand in a imparti ceea ce stie in cursuri către publicul larg și companii – Mindfulness Activism – By Dr. Lorelei Nassar.

Lorelei Nassar are o cercetare in curs de desfășurare in cadrul lucrării de doctorat ce reuneste psihologia cu medicina dentara.

A publicat prima carte ce s-a bucurat de o primire foarte buna, fiind premiata ca bestseller pe Amazon de către Fox News. “Be THAT Person by Getting Transpersonal”, apărută in Romania sub egida editurii Medicinas, cu o prefață de Constantin Dulcan. Cartea se afla pe rafturile librariilor Carturesti si online.

A scris numeroase articole apărute in presa românească scrisă și online, pe teme legate de hipnoza medicala, frica de dentist si tratamentul ei, comunicare non-verbala, și a participat la numeroase emisiuni TV și radio, in ultimii ani, fiind realizator al emisiunii Sanatatea ta, responsabilitatea ta, difuzata bisaptamanal la Nasul TV.  

Contact : [email protected]

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!