Lănțișoarele pentru suzete de la Mushie – un accesoriu indispensabil

Dintre accesoriile pentru suzete, lănțișoarele pentru suzete cu cleme de prindere, și clipsurile pentru suzete, se numără printre accesoriile preferate de mămici. Multe mame au fost încântate de ideea fixării suzetei la hăinuța bebelușului, pentru a preveni pierderea sau aruncarea acesteia pe podea de către bebelușul cu chef de joacă.

Ce sunt accesoriile pentru suzete?

Accesoriile pentru suzete sunt produse indispensabile din viața oricărei mămici, dar și a celui mic. Piața produselor pentru bebeluși oferă o gamă largă de lănțișoare și clipsuri pentru suzete: de la lănțișoare textile de tip șnur croșetat sau panglici decorate manual, cu clips de prindere incorporat sau separat, la lănțișoare realizate din material plastic și lănțișoare fabricate din piese de silicon sau de lemn, cu clipsuri de prindere confecționate din plastic, lemn sau metal, incorporate la lănțișoare sau comercializate ca accesorii separate.

Lănțișoarele pentru suzete de la Mushie

Astfel de accesorii se regăsesc și în oferta de produse pentru bebeluși de la Mushie. Așa cum ne-am obișnuit, gama de produse Mushie, se distinge prin calitatea materialelor și prin culorile fabuloase. Mushie propune pentru categoria de accesorii, trei tipuri de lănțișoare pentru suzete cu clips incorporat: lănțișoare pentru suzete cu mărgeluțe din silicon, lănțișoare pentru suzete cu mărgeluțe din lemn, și lănțișoare pentru suzete din material textil, prevăzute cu șnur de nailon și clips de prindere din lemn incorporat.

Cum utilizezi lănțișoarele pentru suzete?

Clipsurile din colecția Mushie disponibile pe siteul Melvelo.ro se utilizează simplu. Lănțișoarele pentru suzete de la Mushie sunt ușoare, confortabile pentru bebeluș și practice, ținând mereu aproape suzeta bebelușului. Mai întâi atașezi suzeta la șnurul de nailon și apoi, cât ai zice clip-clap, fixezi ferm lănțișorul la hăinuța bebelușului care se poate mișca în voie.

Din ce material sunt realizate lănțișoarele pentru suzete de la Mushie?

Lănțișoarele pentru suzete de la Mushie sunt ori lănțișoarele cu mărgeluțe din lemn sau lănțișoarele cu mărgeluțe din silicon. Indiferent de accesoriul ales pentru suzeta bebelușului, trebuie să știi că este realizat din materiale 100% non-toxice: lănțișoarele din lemn sunt 100% naturale și ecologice, iar cele din silicon sunt realizate 100% din silicon alimentar, fără BPA, fără PVC, fără plumb, fără ftalați, fără coloranți toxici, aditivi de produs sau acoperiri toxice. Ba mai mult, poți asorta culoarea lănțișorului și a suzetei la culoarea hăinuțelor micuțului sau micuței tale, alegând din multitudinea de culori unice, radiante, de inspirație vintage: nuanțe de alb, roz pudrat, roz purpuriu, violet deschis, bej sau galben pai, nuanțe delicate și aristocratice.

Dacă pentru suzeta bebelușului tău alegi lănțișoarele din material textil, acest accesoriu nou în gama de accesorii Mushie este la fel de calitativ, sigur și atractiv, prezentându-se în culori la fel de fabuloase. De culoarea unei nuanțe de blush-roz trandafir și confecționat din material 100% din bumbac, cu clips din lemn natural de fag și închizător fără plumb, noul model de lănțișor textil Mushie pentru suzetă cu clips incorporat și șnur de nailon rezistent, ar putea fi alegerea potrivită pentru o ținută elegantă a bebelușilor invitați la un botez sau la petrecerea unui alt bebeluș jucăuș.

Cum se curăță lănțișoarele pentru suzete de la Mushie?

Lănțișoarele pentru suzete din material textil, silicon sau din lemn se spală manual, ușor, cu apă și săpun. Nu se introduce în mașina de spălat vase și în nici un fel de sterilizator. Nu lăsați lănțișoarele în apă pentru o perioadă lungă de timp.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta:

Telefonic la numarul: 0720595200

Prin email : [email protected]

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!