Îți faci cumpărăturile şi donezi implicit – cum poţi să participi la acţiuni caritabile fără costuri suprimentare pe Infinity Marketplace

Cu toții avem scuzele noastre când vine vorba de a susține cauze caritabile: nu avem timp. Nu avem bani. Nu avem timp şi bani. În fața pandemiei de coronavirus, totul a devenit mult mai palpabil pentru noi toţi în ceea ce priveşte dezastrele şi nevoile umanității.  

Să aruncăm scuzele pe fereastră, nu? Pentru că este de fapt rapid și ușor să donezi și, în multe cazuri, este și gratuit. 

În aceste vremuri ciudate, s-ar putea să te trezești comandând online mai des decât ai făcut-o înainte. Cu toate magazinele care se închid, cumpărăturile online au prins o notorietate puternică. Știai, totuși, că poți dona în scopuri caritabile de fiecare dată când faci cumpărături pe Infinity Marketplace, fără costuri suplimentare pentru tine? În parteneriat cu asociaţia “Tori Viaţă pentru Suflete”, Infinity Marketplace asigură o donaţie de 3% din valoarea comenzii la orice achiziţie pe care o faci, fără ca tu să suferi alte costuri. 

Infinity Marketplace îţi pune la dispoziţie cea mai uşoară si la îndemână modalitate de a contribui la acţiunile caritabile. Cu siguranţă ai facut cel puţin o achiziţie online de-a lungul timpului. Cum ar fi dacă odată cu achiziţia ta, o parte din bani s-ar duce spre cauze caritabile? Uşor, fără costuri suplimentare din partea ta şi la îndemână. Nu te mai loveşti de motive de deplasare, financiare sau de organizare. Este atât de simplu să contribui şi tu.  

Alături de asociaţia “Tori Viaţă pentru suflete”, o organizație non-profit care și-a propus să ocrotească mediul înconjurător și să îmbunătățească viața oamenilor nevoiași și a animalelor, minunile se întâmplă. Copiii proveniți din centre de plasament, bătrânii singuri sau bolnavi, familiile cu venituri precare sau tinerii care au nevoie de îndrumare și ajutor financiar sunt doar câteva dintre categoriile sociale pe care Infinity Marketplace si Asociaţia “Tori Viaţă pentru suflete” se concentrează.  

Cea mai recentă acțiune a fost dedicată dreptului la educație. Copiii din mediile vulnerabile din Brașov și împrejurimi au fost echipați complet cu haine, încălțăminte, ghiozdane și rechizite prin fondurile furnizate din donațiile aferente achizițiilor de pe Infinity Marketplace. Noul an școlar a fost întâmpinat cu bucurie pe fețele lor blânde. Una dintre aceste achiziții și contribuții poate fi a ta. 3% din cumpărăturile tale pot ajunge la cei care au nevoie de ajutor fără ca tu să faci vreun efort suplimentar. 

Prin putere colectivă putem face lumea mai bună – fiecare animal merită ocrotire, fiecare copil merită educație, fiecare om merită o șansă la un trai decent iar natura imploră aceeasi protecție pe care ne-o oferă.  

Cum se donează? Simplu, tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul www.infinity.ro, să răsfoieşti paginile si să alegi din varietatea de produse ce simți că îți lipsește. Ulterior, adaugă produsele în coş şi efectuează achiziţia. Asta este tot. Simplu, nu? Comanda ta va ajunge la tine fără să achiţi vreun cost suplimentar, în timp ce un procent din achiziție va merge către o cauză caritabilă. 

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!