Investighează cu DIVA cu noi cazuri unice în sezonul doi din Astrid și Raphaelle

De Unica.ro, pe

În luna martie, serile de luni aduc de la ora 21:00 sezonul doi al serialului Astrid și Raphaëlle (Astrid et Raphaëlle, 2020), producția semnată de Frédéric Berthe și Eric Leroux. Petrece începutul de săptămână alături de echipa formată din impulsiva Raphaëlle Coste (Lola Dewaere) – comandant de poliție, și Astrid Nielsen (Sara Mortensen), în rolul unui consultant al poliției atipic.

Cazurile noului sezon le poartă pe cele două în zone extrem de periculoase precum mafia japoneză Yakuza, le familiarizează cu paradoxul lui Fermi, le aduce aproape de o posibilă vrăjitoare, de o creatură mitologică și o carte foarte interesantă. 

Printre noile personaje își face loc și un procuror fermecător și ambițios, interpretat de Hubert Delattre, Mathias Forest. Interacțiunile dintre el și Raphaëlle sunt puțin mai complicate și tensionate, situație datorată relației pe care ei au avut-o în trecut. O altă schimbare o vizează pe Astrid, care trebuie să învețe acum să trăiască fără mentorul ei, chiar dacă acesta este mereu prezent în mintea ei prin amintiri. Îi rămâne alături William Thomas (Jean Benoit Souilh), cu care discută în continuare despre diferențele dintre persoanele neurotipice și ceilalți. Cele noi opt episoade aduc de asemenea în atenție subiectul sănătății mentale și îl expun în mod realist. 

În serile de luni, de la ora 21:00, Astrid și Raphaëlle aduc la DIVA noi cazuri interesante, investigate dintr-o perspectivă unică.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!