Îmbunătățește aspectul corpului tău cu cele mai noi proceduri de remodelare corporală! Descoperă 3 tratamente care dau rezultate garantate

Remodelarea corporală implică anumite tehnici și proceduri care îți tonifică pielea și te ajută să slăbești. Astfel, prin îndepărtarea țesutului adipos din zona selectată poți dobândi o siluetă armonioasă. Dacă vrei să beneficiezi de o remodelare corporală cu efecte rapide, este important să fii atentă la detalii înainte de a ajunge la salon. Există numeroase proceduri care folosesc tehnologii de ultimă generație care pot avea rezultate diferite pentru corpul tău. De aceea, este musai să discuți cu un specialist sau să te informezi despre toate procedurile care există, astfel încât să o găsești pe cea mai potrivită pentru tine. Dacă vrei un corp de invidiat, fără efort sau durere, citește în continuare acest articol și descoperă procedurile potrivite pentru tine.

Iată 3 tratamente de remodelare corporală care îți subțiază corpul și îți tonifică pielea

Criolipoliza

Acest tratament de liposucție este realizat prin procesul de criolipoliză care poate elimina grăsimea în exces de pe majoritatea suprafețelor corpului. Țesutul adipos este răcit până la maxim -9 grade, iar efectul este vizibil la 3 săptămâni de la realizarea criolipolizei. Un tratament durează 60 de minute și poți ajunge la rezultate maxime după 3 luni de tratament. Este posibil că în timpul recuperări să apară o anumită senzație de amorțeală. Cu toate acestea, tratamentul rămâne printre cele mai eficiente pentru eliminarea țesutului adipos.

Helioterapie

Echipamentul Ultratone Futra Ultra Pro este recunoscut pentru sistemul de tehnologii pe care îl are care oferă helioterapie avansată. Pentru a obține cele mai bune rezultate, această tehnologie combină proceduri precum: biostimulare, micronutrienți, ultrasunete, lumini bioptice și cromoterapie, pentru a îți ajuta pielea să devină mai plină, tonifiata și netedă. Tratamentul durează aproximativ 40 de minute ajută la slăbire, reducerea celulitei, tonifiere și relaxare.

HIFU

HIFU este o tehnologie care folosește energie pe bază de ultrasunete. Odată ce acestea pătrund în zona afectată, colagenul vechi este îndepărtat, permițând colagenului nou să se formeze în țesut. Tratamentul este eficient pentru întreg corpul și durează între 30 și 60 de minute. Înainte de această tehnologie de remodelare corporală, este indicat să discuți cu un profesionist în domeniu. Dacă ești în căutarea unui salon, poți face o programare rapid la Silhouette.ro. Aici găsești tehnologii de ultimă generație care te vor face să te simți mai frumoasă și mai încrezătoare.

Tu ai ales tratamentul potrivit pentru corpul tău? Oricare din variantele de mai sus poate fi potrivită pentru corpul tău. Totuși, dacă vrei rezultate vizibile, programează acum o ședință la salon și obține cele mai bune rezultate într-un timp scurt. Scapă de zonele cu țesut adipos fără efort folosind cele mai noi tehnologii.

Sursă foto: Pexels.com

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!