Ie Tradițională – De 4 ani ÎMPREUNĂ

De Unica.ro, pe Ultimul update Duminică, 26 septembrie 2021, 21:27


Respectăm originile neamului nostru românesc, urcând pe culmi tot mai înalte și mulțumește tuturor clientelor printr-o ofertă din ce în ce mai variată de piese vestimentare stilizate.

De mai bine de 4 ani, Ie Tradițională îmbracă româncuțele (și nu numai) în piese vestimentare stilizate cu o serie de motive tradiționale dintre cele mai frumoase, presărând istoria noastră într-un mod atât de frumos și complex, în același timp.

Ie Tradițională îți oferă posibilitatea să reprezinți locul natal, să-ți afișezi personalitatea, purtând o cămașă, o ie, o fotă sau o elegantă rochie de seara

Cum va arăta anul acesta, rochia de seară pe care o vei purta? 

Ie Tradițională răspunde acestei întrebări prin mulțumiri adresate clientelor și printr-o gamă uriașă de oferte încărcate de tradiție, pentru că această este cea care ne definește pe fiecare dintre noi. Alegerea de a purta o fotă sau o rochie de seară stilizată, cu ocazia unui eveniment special, este purtătoare de frumusețea și originalitatea poporului nostru minunat. 

Ce spune Ana Daniela Radu despre noi, ‘Sunt foarte mulțumită de produsele achiziționate de la dvs. Mulțumim pentru rapiditatea cu care ne-ați onorat comandă.’ Ana este una dintre numeroasele cliente fericite că a ales să poarte una din ofertele disponibile pe pagina noastră web. 

Acum, mai mult că oricând, realizăm că împreună, noi românii, vom traversa această perioada, uniți de caracteristicile noastre unice și definitorii.

Ie Traditionala întâmpina clienții cu o gamă diversificată de articole vestimentare reprezentative și foarte frumoase. 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!