Idei de ținute pentru reuniunea cu colegii de liceu. Toamna se numără absolvenții

A trecut timpul cu rapiditate, iar nostalgia anilor petrecuți în liceu te-a pătruns? Îți este dor de colegii cu care ai împărțit bune și rele în decursul acestor frumoși ani? Ei bine, atunci e timpul să pui mâna pe telefon și să programați o întalnire a clasei. Organizarea reuniunii probabil că îți va oferi bătăi de cap și vei uita complet de alegerea ținutei pentru acest eveniment.  

 Optează pentru ținuta potrivită în funcție de momentul zilei și de locația în care va avea loc reuniunea. În ceea ce privește alegerea perechii de încălțăminte, ePieleNaturala.ro îți pune la dispoziție o varietate de modele de pantofi, de cea mai bună calitate. 

TOP 5 stiluri de ținute pe care le poți alege în funcție de locația și tipul evenimentului 

  1. Reuniune la restaurant, seara 

 Ținuta recomandată este cea elegantă sau ținuta casual, formată din rochie, fustă cu top sau compleu, după preferințe, accesorizată cu o pereche de pantofi cu toc și cu o geantă de dimensiuni reduse sau poșetă. 

  1. Reuniune cu petrecere  

 Dacă este vorba de o petrecere, atunci ar trebui să ai în vedere un criteriu important și anume, comoditatea. Astfel, este recomandată ținuta casual, compusă fie din rochie, fie din pantaloni, asortată perfect cu o pereche de pantofi casual de damă și o geantă în același stil. 

  1. Reuniune într-o excursie la munte 

 Ați fost tipul de clasă care obișnuia să plece frecvent cu dirigintele și profesorii în excursii, iar pentru reuniune ți-ai propus să organizezi o plecare la munte, în amintirea acelor ani? Ei bine, află că pentru această escapadă este recomandată ținuta sport sau cea casual, de zi, daca nu veți opta pentru drumeții pe munte. PantaloniI de trening sau jensii, hanoracul și o pereche de pantofi sport, se vor încadra perfect în peisaj. 

  1. Reuniune la spectacol
     

 În acest context poți opta pentru o varietate de ținute, cum ar fi ținuta elegantă, ținuta office sau cea casual. Totul depinde de o ținută rafinată și accesorizată corespunzător. În cazul perechii de încălțăminte, alegerea potrivită poate să se îndreapte către pantofii cu toc, pantofii cu platformă sau cei fără toc – a se lua în considerare sfatul excluderii pantofilor sport din ținuta purtată la un spectacol. 

  1. Reuniune la liceu, în clasa unde ați studiat 

 Ei bine, a sosit momentul să te reîntorci în băncile adolescenței tale, acolo unde studiatul și prietenia conlucrau excepțional. Cu siguranță și tu ai prins obligativitatea purtării uniformei, așadar, ce poate fii mai potrivit ca acum să îmbraci o ținută office? O poți compune din fustă sau pantaloni, cu un sacou asortat și accesorizată cu o pereche de pantofi cu toc jos și o geantă de dimenisuni medii sau mari. 

 Indiferent de locația unde se va organiza revederea cu colegii și profesorii tăi, alege ținuta care te reprezintă, vestimentația și încălțămintea potrivită evenimentului, afișează decență și rafinament și cu siguranță nu vei da greș. 

Odată reîntâlniți, povestiți, râdeți mult și depănați amintiri frumoase! 

Sursa foto: pexels.com 

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!