Idei de cadouri pentru femei, de la 3gifts.ro

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 octombrie 2021, 09:31

Se prea poate ca bărbații să aibă și mai multe dificultăți când vine vorba de alegerea cadourilor pentru femei. Asta poate pentru că ea are mai multe personalități ce trebuiesc satisfăcute. Bărbatul este o ființă relativ simplă în gusturi și gândire, pe când femeia este un labirint, un puzzle, uneori un mister neelucidat și pentru ea însăși. 

Uneori nu știe ce vrea, alteori știe, dar se răzgândește la fel de rapid, viața ei este un cumul de emoții și trăiri care o fac să fie schimbătoare ca vremea. Nehotărâtă din fire, se plictisește rapid și caută mereu să evolueze și să încerce lucruri noi, hainele ce-i plăceau acum doi ani nici nu vrea să le vadă în ochi, iar la capitolul de cadouri își dorește mereu să fie surprinsă. Bineînțeles bărbatul o iubește fix așa, fiindcă ea este cea care aduce sens vieții lui, pasiune, nebunie, îl determină și pe el să iasă din zona de confort și lângă ea chiar simte că este în viață. Pentru femeia iubită alege de la 3gifts cadouri care să fie potrivite pentru personalitatea ei. Iată mai jos câteva idei de cadouri pentru femei.

Citit și lenevit? Atunci are nevoie de ochelarii cu prismă rest&vision

Dacă în timpul liber preferă să stea în pat și să citească o carte bună în timp ce savurează vinul preferat, atunci acest cadou sigur îi va fi pe plac. Ochelarii cu prismă o vor ajuta să citească stând la orizontală. În timp ce stă pe pat sau canapea se poate relaxa și mai mult, fiindcă ochelarii previn durerile de gât și oboseala ochilor, iar ea va sta confortabil orizontal. Ochelarii oferă vedere la 90 de grade, iar imaginea este clară și nedistorsionată.

Este un cadou perfect pentru femeile ce preferă să petreacă mai mult timp în confortul casei vizionând un film sau citind, decât ieșitul în oraș. 

Oglinda LED 4 în 1 – pentru femeia pasionată de machiaj

Uneori poate nu are chef să se machieze, însă și când se apucă te miri și tu de ce transformări superbe își face. Stai și o observi cu câtă migală își face eyelinerul acela ascuțit, capabil să străpungă inima oricărui bărbat cu o singură privire. Pentru a o ajuta să blenduiască la perfecțiune fardurile, să aibă un fond de ten aplicat impecabil și un eyeliner de care să fii și tu mândru, atunci oglinda 4 în 1 este cadoul ideal. 

Oglinda are suport și posibilitate de înclinare până la 360 de grade. Zona centrală a oglinzii are 24 LED-uri cu lumină albă, oferindu-i un nivel optim de iluminare în timp ce se machiază. Oglinzile laterale au efect de mărire de 1x, 2x și 3x. De asemenea, în pachet este inclusă și o oglindă cu ventuze ce se poate lipi pe diferite suprafețe. Baza detașabilă dispune chiar și de un spațiu pentru a așeza ustensile sau produse de machiaj.

Acestea sunt doar două idei drăguțe de cadouri, vezi mai multe pe 3gifts.ro.

Contact:

0775.383.323

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!