Idei de cadouri cu vinurile premiate ale Cramei Gîrboiu

De Unica.ro, pe

În apropierea sărbătorilor, ne gândim și mai mult la cei dragi și bineînțeles, la idei de cadouri cu vinuri premium pentru ei. Alegerea cadoului perfect presupune planificare, emoţie și inspirație. Oferim daruri pentru zilele de naștere, sărbători ale numelui, aniversari ale evenimentelor speciale, de Crăciun și nu numai. An de an, ne dorim să îi bucurăm pe oamenii importanți din viața noastră cu cele mai frumoase gânduri și cadouri așa că, nu este surprinzător să apelăm la cele mai speciale idei, spre exemplu, vinuri premium.

La final de 2021, Crama Gîrboiu ne vine în ajutor cu sugestii de cadouri. O idee de cadou inedit ar fi să oferim vinuri premium celor dragi. O sticlă de vin cadou este întotdeauna apreciată, mai ales dacă alegem vinuri premiate la nivel internațional. 

Putem oferi vinuri roșii, vinuri albe sau vinuri rosé în funcție de preferințele persoanelor pentru care facem cadoul respectiv. Putem opta pentru soiuri autohtone românești sau soiuri internaționale cunoscute și iubite. Pentru familie, se recomandă soiuri precum Feteasca Regală, Feteasca Neagră, Şarba, Tămâioasa Românească sau Plăvaie iar pentru prieteni sau colegi, s-ar potrivi soiurile Chardonnay, Pinot Noir, Merlot, Sauvignon Blanc. 

Pe blogul oficial al Cramei Gîrboiu, ideea de vinuri cadou este încurajată și mai mult de atât, apreciată din toate punctele de vedere:

“Un cadou excepțional care nu trebuie să lipsească din viața pasionaţilor de vinuri bune. Că vorbim de persoana iubită, familie sau oameni faţă de care dorim să ne arătăm recunoștința, niciodată nu dai greș cu un vin cadou din selecția noastră.”

4 Motive pentru care vinul este cadoul perfect

Idei de cadouri cu vinurile premiate ale Cramei Gîrboiu
  • Vinul spune o poveste

Plecând de la soiul vinului ales până la design-ul sticlei, orice vin spune o poveste iar cel sau cea care îl primește o va recunoaște instant. Vinul alb este de obicei oferit bărbaţilor pe cand cel rosé, doamnelor și domnișoarelor datorită caracterului său romantic. Iar cât despre vinul roșu, acesta se oferă de obicei partenerului de viață și este cel mai bine savurat în cuplu. 

Când oferim vinuri cadou, ne gândim la preferinţele și gusturile persoanei pentru care alegem elixirul lui Bacchus. Luăm în calcul caracterul vinului (alegem un vin tânar, proaspăt sau cu vechime), aromele acestuia (cireșe, trandafiri, prune uscate, pere zemoase, citrice etc.) sau chiar crama de vinuri apreciată. Oferim mai mult decât un cadou; prin gestul nostru, vorbim despre tradiţie și loc, amintim de meșteșug și demonstrăm că ne identificăm cu valorile vinului ales.

  • Vinul oferă un plus de rafinament

Pentru oamenii deosebiţi pe care îi respectăm și dorim să îi bucurăm cu un cadou special, ne orientăm în mod sigur la vinuri premium. Nimic nu se compară cu un vin medaliat la competiţii internaționale, atent selecţionat și împachetat. 

Crama Gîrboiu are o gamă variată de vinuri medaliate din care puteți alege favoritul. În plus, selecția de vinuri de colecţie va impresiona cu siguranţă pe oricine. Aceste serii sunt limitate și sunt într-adevăr, cadoul perfect pentru orice colecţionar de vinuri. Acestea sunt păstrate în condiții ideale în beciurile de la Dumbrăveni unde vă așteaptă să le descoperiți. 

Așa cum spun și cei de la Crama Gîrboiu, vinurile lor sunt “potenţate de timp, ghidate de valori și tradiţie și nu în ultimul rând, sunt parte din istoria cramei noastre” – ceea ce înseamnă că destinatarul primește nu numai un vin bun dar și o parte din magia cramei Gîrboiu. 

  • Vinul este un simbol al momentelor de bine

Iar acesta este și unul din motivele pentru care aducem o sticlă de vin la petreceri sau evenimente. Momentele de bine sunt asociate cu vinuri și cu mâncare delicioasă iar un vin cadou dă negreșit,  startul petrecerii.

De asemenea, vinul pornește conversația. Sigur veți fi întrebați de aromele vinului sau puteți oferi de la început detalii cu privire la acesta pentru a vă asigura că vinul va fi apreciat la adevărata sa valoare. De la Crama Gîrboiu, vinurile care pot fi aduse la evenimente sunt nenumărate dar de obicei, se recomandă vinuri premium sau vinuri din cupaje deosebite; aici putem menționa cupajul Şarbă şi Plăvaie din Colecția Epicentrum sau chiar Merlot și Cabernet Sauvignon – cupaj din aceeași colecție. 

Idei de cadouri cu vinurile premiate ale Cramei Gîrboiu
  • Vinul este un cadou pentru orice buget

 Deși unele idei de cadouri pot fi costisitoare, vinurile variază la preţ și puteți achiziţiona sticla dorită în funcție de bugetul de care dispuneți. Fie că alegeți un vin premium sau un vin mai simplu dar la preț avantajos, acest cadou va fi primit cu entuziasm de oricine, oricând. Toate cramele de vinuri din România au o selecție variată ca pret, atât accesibilă cât și super premium, trebuie doar să le verificați oferta. 

Crama Gîrboiu, spre exemplu, vă oferă vinuri accesibile cu Gama de vinuri Livia și vinuri premium, medaliate precum vinurile Constantin sau Petite Helena. De asemenea, dacă vă doriți un cadou cu adevărat deosebit, puteți consulta și Rezerva Familiei – o selecție de vinuri excelente, în ediție limitată. 

Opțiunea de Ambalare Vinuri Cadou de la Crama Gîrboiu

Și dacă tot vorbim despre vinuri și idei de cadouri, menționăm și opțiunea de ambalare a sticlelor cumpărate, pusă la dispoziție de Crama Gîrboiu, special pentru clienții săi. 

Dacă achiziționezi o sticlă de vin de la Crama Gîrboiu pe care intenţionezi să o oferi cadou, atunci nu mai trebuie să îți faci griji asupra împachetării acesteia. Acest serviciu este oferit pentru vinurile premium ale cramei, vinurile medaliate sau vinurile în ediție limitată din Rezerva Familiei.

Iubitorii de vinuri bune vor aprecia ambalarea în hârtie de mătase și felicitarea personalizată din partea ta pe care Crama Gîrboiu o va personaliza conform cerințelor. Felicitarea este scrisă de mână, pentru un plus de eleganță iar fiecare sticlă va fi așezată într-o cutie de lemn care ajută la păstrarea vinului în condiții optime. 

Dintre vinurile care pot fi oferite cadou, menţionăm: 

  • Constantin Premium Red Blend medaliat cu Aur la Mundus Vini 2021 și Aur la Concours Mondial de Bruxelles 2021;
  • Petite Helena Premium White Blend medaliat cu Aur la Berliner Wein Trophy 2021
  • Bacanta Chardonnay Barrique 2015 medaliat cu Aur la Mundus Vini 2021
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!