Hoțul ghinionist – a vrut să jefuiască o luptătoare poreclită ,,Dama de ferro’’

De unica pe

Începutul acestui nou an nu a fost unul de bun augur pentru un hoț din Brazilia. Potrivit digisport.ro, sâmbătă, 5 ianuarie, în jurul orei 20:00, acesta a încercat să fure telefonul unei tinere aflate în fața complexului de apartamente din Jacarepagua din Rio De Janeiro, fără să știe că potențiala victimă este de fapt una dintre cele mai puternice luptătoare din UFC (Ultimate Fighting Championship), Polyana Viana, poreclită sugestiv ,,Dama de Ferro’’.

Fără să-i treacă prin cap ceea ce avea să urmeze, răufăcătorul a abordat ,,victima’’ cu un pistol fals în mână, cerându-i acesteia telefonul mobil. Surpriza a venit în momentul în care Polyana a realizat că pistolul este fals, luptătoarea MMA (Mix Martial Arts) aplicându-i noii sale cunoștințe o corecție rapidă și eficientă.

„Când s-a apropiat de mine mi-am dat seama că era un hoț. A început să mă amenințe și mi-am dat seama ce avea de gând. Reacția mea nu a fost un impuls, eram calmă, știam ce vreau să fac. Însă am făcut-o doar pentru că mi-am dat seama că pistolul nu era adevărat…S-a așezat lângă mine, m-a întrebat cât e ceasul, i-am spus, însă am văzut că nu vrea să plece. Am vrut să-mi mut telefonul, însă el mi-a spus: „Dă-mi telefonul „. Nu încerca să reacționezi, pentru că am o armă>. Era prea aproape de mine și m-am gândit că, dacă este o armă, nu va avea timp să o scoată. Așa că l-am lovit de două ori cu mâinile și o dată cu piciorul, el a căzut și i-am spus: „Acum așteptăm poliția”, a declarat Viana pentru mmajunkie.com.

Fotografiile realizate imediat după incident au fost postate pe Instagram de Dana White, președintele UFC, împreună cu comentariul ,, În stânga este Polyana Viana, una dintre luptătoarele noastre, iar în dreapta este individul care a încercat să o jefuiască. O idee foarte proastă” și au făcut valuri pe rețelele de socializare în zilele ce au urmat. Mesajele de susținere și felicitare la adresa Polyanei nu s-au lăsat așteptate, numărul acestora fiind foarte mare.

Cunoscută în UFC sub numele ,,Dama de Ferro’’, Polyana Viana are un palmares remarcabil în Women’s Strawweight Division, obținând în cariera din artele marțiale mixte nu mai puțin de 10 victorii și doar două înfrângeri. Patru din cele 10 victorii au fost obținute prin knockout, așa că nu e de mirare faptul că numele Polyanei apare mai mereu în dreptul favoriților din rubricile de ponturi pariuri, ori de câte ori are loc câte o gală UFC. Ultima sa luptă a avut loc pe 4 august 2018, în cadrul Galei UFC 227, atunci când adversara sa JJ Aldrich a reușit să îi provoace Polyanei cea de-a doua înfrângere din cariera MMA.

În urma incidentului de pe 5 ianuarie, Polyana Viana nu a avut nici un fel de probleme medicale, însă cel care a încercat să o jefuiască arată jalnic în fotografiile realizate, fiind tumefiat serios și plin de sânge. Totuși, frumoasa luptătoare MMA nu a uitat să le recomande persoanelor obișnuite să nu procedeze în același mod cum a făcut-o ea, în fața unui astfel de pericol.

„Eu sunt o luptătoare cu multe ore de antrenament sub centură. Știu cum să mă apăr și cum să rămân calmă în astfel de situații”, a motivat ea recomandarea făcută.

Edith Gonzalez, fotografii de colecție. Roluri memorabile din telenovele

Edith Gonzalez, fotografii de colecție. Roluri memorabile din telenovele