„Haideți să construim imagine ca să vindem imagine!”

TEHNICILE DE VOPSIRE ȘI NOȚIUNILE DE BUSINESS SE ÎNVAȚĂ LA ACELAȘI CURS!

Prin teorie și practică, prin încercare și eroare, prin investiție continuă în evoluția personală! Așa crede Jully Cornea, fondatoarea salonului Concept și a academiei Hair Academy, că poți deveni următorul hairstylist de top. Cu o experiență de peste un deceniu în domeniul fascinant al frumuseții și cu 70 de cursuri susținute, Jully Cornea este experta care formează profesioniștii de mâine într-un mod cu totul inedit: cursurile concepute de ea le oferă doritorilor mai mult decât noțiunile esențiale despre tehnicile complexe de vopsire a părului. Îi ajută să devină parte dintr-o comunitate cu și despre succes! 

DE VORBĂ CU JULLY CORNEA: CUM SĂ ÎȚI CREEZI O IMAGINE PROFESIONALĂ PUTERNICĂ?

Jully Cornea este unul dintre numele-reper atunci când vine vorba despre hairstylingul românesc de calitate. Fără să aibă așteptări că peste noapte va putea să își construiască o carieră solidă, experta în colorimetrie și singurul hairstylist român care a creat propria tehnică de vopsire a reușit să capteze atenția prin tot ceea ce a realizat, de-a lungul anilor, la salon, dar și prin faptul că a impulsionat o întreagă breaslă să aspire la mai mult.  

JULLY CORNEA, FONDATOR HAIR ACADEMY: „Niciodată nu am plecat la drum însoțită de gândul că există o cale scurtă să dobândesc tot ce am astăzi. Un hairstylist trebuie să înțeleagă faptul că un nume adevărat se construiește prin perseverență și încăpățânare, prin ambiție și deschidere către nou. Este esențial deci să nu ne mulțumim cu puțin și să creăm din profesia noastră un stil de viață.”

Iar Jully Cornea a reușit acest lucru! Atunci când cererea a fost mare și când a simțit că a acumulat experiența necesară, a decis să facă următorul pas în carieră: a completat munca din propriul salon cu o serie de cursuri pe care le-a lansat la academia ei de hairstyling, acolo unde, până în prezent, s-au format peste 900 de stiliști de top! 

"Haideți să construim imagine ca să vindem imagine!"

JULLY CORNEA, FONDATOR HAIR ACADEMY: „Eu am experimentat pe propria piele, în toți acești ani, ce înseamnă să vrei cu adevărat să te afirmi și am ajuns la concluzia că doar noi putem decide nivelul la care alegem să ne educăm și de unde ne procurăm informația. Pentru a-ți crea un parcurs profesional responsabil este necesar un efort constant, intenții clare și asumare cât cuprinde.”

Sunt valori pe care Jully Cornea le insuflă și cursanților care aleg Hair Academy, astăzi o comunitate, cu o reputație recunoscută de experții români și nu numai, axată pe dezvoltare personală, în concordanță deplină cu cererile clientelei. Pentru absolvenți, Hair Academy a fost „decizia luată la timpul potrivit”, care le-a facilitat drumul către cea mai frumoasă carieră.  

SISTEM DE PREGĂTIRE GÂNDIT PENTRU NEVOILE SALONULUI DE ASTĂZI

Pentru că tendințele vin și pleacă, dar și pentru că hairstylingul presupune mai mult decât ceea ce putem observa cu ochiul liber, Hair Academy a adunat tot ce se poate învăța despre acest domeniu- precum teoria culorii, structura firului de păr, tehnici de colorare și depigmentare, combinarea nuanțelor sau alegerea lor corectă în funcție de fizionomia clientelor- și i-a adăugat ceva inedit, care o diferențiază de alte concepte similare și care oferă cursanților pachetul complet în materie de pregătire! 

JULLY CORNEA, FONDATOR HAIR ACADEMY: „Bazându-se pe cursuri atent structurate, care să aducă beneficii considerabile și să creeze un portofoliu puternic de competențe, Hair Academy mizează pe impactul pe care îl posedă imaginea personală a hairstylistului. Cu alte cuvinte, pe lângă tehnicile de vopsire, am plusat și coordonăm cursanții și spre dobândirea și crearea unei legături puternice între ei și clienți, legătură stabilită cu ajutorul unei imagini care oferă valoare și încredere. Haideți să construim imagine ca să vindem imagine!”

"Haideți să construim imagine ca să vindem imagine!"

Cum se poate ajunge la un astfel de nivel? Prin cunoașterea noțiunilor de business din marketing online, foto-video, dezvoltare personală și de afaceri, care sunt învățate la pachet cu cele de bază și perfecționare din hairstyling pentru că salonul, dincolo de un proiect de suflet, este o afacere și trebuie să funcționeze ca atare, iar hairstylistul trebuie să le cunoască pe toate, pentru a veni în întâmpinarea clienților cu cele mai bune servicii. Odată absolvite, cursurile marca Jully Cornea îi ajută pe hairstyliști să soluționeze problemele de la salon, să comunice facil cu clienții, să ridice standardul metodelor de lucru, dar și să își creeze relații profesionale solide cu alte nume din domeniu. 

JULLY CORNEA, FONDATOR HAIR ACADEMY: „Tot ceea ce învață cursanții la Hair Academy este aplicabil sută la sută imediat și îi ajută să își dezvolte cariera, dar și să se dezvolte pe ei înșiși. Am gândit cursurile ca pe un sistem de pregătire cuprinzător, gândit special pentru nevoile salonului de astăzi și pentru educația stilistului.”

Prin Hair Academy, cursanții devin parte și din prima platformă de e-learning din România, JC Hair Community, cu sute de membri, fie ei specialiști de top, fie începători pasionați.

Hairstylistul Jully Cornea vă invită pe site-ul ei oficial, pentru detalii suplimentare, dar și pe paginile de socializare, acolo unde postează constant! 

https://haircommunity.ro/

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!