Fresh 0.0 de la Bergenbier S.A., răcorire cu gust de bere și fructe

De pe Ultimul update Joi, 28 iulie 2022, 11:56
Fresh 0.0 de la Bergenbier S.A., răcorire cu gust de bere și fructe

Vara este aici și a sosit momentul să punem în aplicare planurile de vacanță și să ne bucurăm de natură și soare. Este sezonul în care au prioritate activitățile care ne binedispun, ne încarcă bateriile și ne aduc în același loc cu familia și prietenii. După ce biletele au fost cumpărate și bagajul pregătit, bucură-te de un Fresh 0.0, o bere fructată și răcoritoare cu 0.0% alcool, ce face parte din portofoliul Bergenbier S.A. – a Molson Coors Beverage Company. 

Fie că mergi într-o drumeție pe munte, la un concert, într-o vacanță la mare sau la o terasă cu prietenii, Fresh 0.0 poate fi o bună opțiune răcoritoare cu 0.0% alcool, ceea ce înseamnă că poate fi consumat în orice moment al zilei, fiind combinația perfectă între gustul răcoritor de bere 0.0% alcool și suc de fructe. 

Fresh 0.0 a fost lansat pe piața din România la începutul anului trecut, sub conceptul „Optimism 100% răcoritor – o bucurie deschide o alta”, și are parte de un real succes. Anul acesta, Fresh 0.0 și-a diversificat portofoliul de arome prin lansarea Lemon & Orange, o bere cu un conținut scăzut de calorii, de doar 20 calorii/100 de ml. Produsul Fresh 0.0 este disponibil în trei sortimente excelente pentru toate gusturile: mere și pere, zmeură și afine, și respectiv cel mai nou sortiment din această gamă, lămâie și portocale. În plus, Fresh 0.0 este disponibil în ambalaje practice: sticlă de 330 ml sau doză de 500 ml.

În linie cu strategia europeană de consum, lansarea noii arome Fresh 0.0 Orange&Lemon contribuie la dezvoltarea portofoliului de produse ”mai mult decât bere”, care consolidează prezența Bergenbier S.A. în segmentul de 0.0% alcool. În plus, în ultimul an, cererea pentru mixurile de bere 0.0% alcool a înregistrat creșteri în rândul consumatorilor, care acum preferă să savureze o bere cu 0.0% alcool în orice moment al zilei, indiferent dacă sunt la terasă sau în parc cu prietenii, ori se bucură de o pauză de la lucru. Cu Fresh 0.0 poți rămâne activ și poți savura totodată o băutură revigorantă, fără conservanți și fără coloranți artificiali.

Dacă ai nevoie de idei pentru weekend-ul care se apropie, iată aici câteva variante interactive:

  • O bucurie o deschide pe alta, aşa că fii turist pentru o zi la tine în oraș. Redescoperă orașul în care locuiești, alege să mănânci la un restaurant cu tradiție, vizitează un muzeu și află ce îl face special.
  • Începe un proiect DIY (do it yourself). Testează- ți creativitatea și fă-ți propria grădină.
  • Fă-i cinste celui mai bun prieten cu oricare dintre cele 3 arome disponibile de Fresh 0.0. Veți petrece timp de calitate împreună și în același timp, vă veți răcori cu o bere rece fructată și 0.0% alcool, perfectă pentru zilele însorite.
  • Pregătește-ți propria înghețată, cu aromele tale preferate.
  • Planifică un picnic cu prietenii și organizează-l perfect. Mâncarea are un gust mai bun atunci când mănânci în aer liber, fie că te afli într-un parc, la plajă sau chiar în curtea ta. Pregătește câteva sandwich-uri, multe fructe, apă și băutura ta preferată. Nu uita și de Fresh 0.0.
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!