Foarfeca de bucătărie – un accesoriu multifuncțional care nu trebui să îți lipsească din bucătărie

Timpul pare să fie din ce în ce mai scurt iar mulți dintre noi căutăm acele gadgeturi care ne ajută să ne îndeplinim sarcinile mult mai rapid, în orice aspect al vieții noastre. 

În special atunci când vorbim despre timpul petrecut în acele sarcini care par că ne răpesc o grămadă de timp, acum ar fi, procesele de preparare a meniurilor noastre, ne dorim să avem parte de ustensile practice, care să ne ajute să facem lucrurile mai repede. 

Foarfeca de bucatarie profesională de pe maranc.ro îți aduce extrem de multe avantaje și te face, nu doar să finalizezi rapid unele sarcini din bucătărie dar și să te bucuri de proces. 

Iată ce poți face cu o foarfecă multifuncțională de bucătărie și de ce nu trebuie să îți lipsească din bucătărie. 

Tăierea ierburilor

Frunzele verzi aduc nu doar un aspect incredibil preparatelor tale dar și vitamine și nutrienți în farfurie. 

Pentru a nu pierde timp prețios în tăierea acestora, fie că vorbim de pătrunjel, frunze de țelină, busuioc, mentă sau oricare alte frunze verzi, cu ajutorul foarfecei de bucătărie vei economisi foarte mult timp, în acest proces, în timp ce vei obține rezultate foarte bune. 

Tăierea fructelor și legumelor

De la tăierea de varză, cartofi, anghinare, morcovi sau  desfacerea strugurilor de pe ciorchini, o foarfecă de bucătărie te ajută să te ocupi de aceste procese mult mai rapid și cu mai multă ușurință. 

În plus, aceasta îți va fi extrem de utilă chiar și în decojirea fructelor. 

Tăierea cărnii de pasăre

Preparatele care au nevoie de bucăți mici de carne de pasăre, îți pot lua o veșnicie, dacă nu ai la îndemână o foarfecă de bucătărie. Atunci când te folosești de acest instrument de calitate, întreg procesul ți se va părea mult mai simplu și mai rapid.  În plus, te vei bucura de o precizie uimitoare. 

Îndepărtarea solzilor de pe pești

Dacă ești un fan al peștelui, îndepărtarea solzilor va fi extrem de ușor de făcut cu ajutorul unei foarfece de bucătărie de calitate. În plus, te poți folosi de aceasta chiar și la tăierea peștelui dar și a fructelor de mare precum creveți, crabi sau chiar oase de pește. 

Deschiderea consevelor

Preparatele care vin în conserve care nu au un sistem de deschidere prefabricat îți pot da bătăi de cap. Cu ajutorul foarfecei de bucătărie vei putea deschide orice tip de conservă, chiar și atunci când nu ai la îndemână un instrument special creat pentru acest proces. 

Spart nuci

Nucile sunt foarte sănătoase și le poți folosi în diferite preparate. Dar, atunci când acestea nu sunt desfăcute, spartul cojii, poate fi un proces dificil. Având în bucătărie o foarfecă de bucătărie, nu vei mai avea  nevoie de alte ustensile suplimentare pentru a te bucura de miezul delicios al nucilor. 

Tăiat aluat

În cazul în care îți place să gătești plăcinte sau alte tipuri de preparate care conțin aluat în bucăți mici sau fâșii foarte bine porționate, foarfeca de bucătărie vine cu o precizie uimitoare și te ajută să obții cele mai frumoase rezultate. 

În plus, o poți folosi chiar și pentru tăiatul alimentelor deja gătite, precum feliile de pizza. 

Tăiat mezeluri

Mezelurile precum baconul, de care ai nevoie în anumite preparate precum omletă sau paste, va fi mult mai ușor de tăiat cu ajutorul unei foarfece. Nu vei pierde timp, iar bucățile tăiate vor fi perfecte, de fiecare dată. 

Cutii de carton

Anumite alimente vin în ambalaj de carton. Iar o foarfecă de bucătărie îți va fi utilă chiar și aici. Mai mult, dacă o ai la îndemână în bucătărie, nu vei mai fi nevoit să pierzi timp, căutând o foarfecă normală. 

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!