Elena Gheorghe decide tendințele verii 2022

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 26 mai 2022, 13:16

Sezonul primăvară-vară 2022 este doar despre dorința de liberă exprimare! Combinațiile de culori și articolele vestimentare simple alcătuiesc lista lucrurilor pe care oricine ar trebui să le aibă în șifonier.

Astfel, bonprix s-a asigurat în ultima campanie că oferă o diversitate de haine, ce satisfac gusturile oricărei doamne sau domnișoare. Și dacă nu ne credeți pe cuvânt, Elena Gheorghe a avut oportunitate să încerce noile articole marca bonprix, alcătuindu-și trei ținute diferite pe baza lor.

Primul look pentru care a optat Elena e compus dintr-o salopetă roșie, simplă, cu o croială pe corp și model suprapus combinată cu o pereche de sandale într-o nuanță aurie. O ținută ideală pentru zilele de weekend, în care îți dorești un aer elegant dar și lejer. Culoarea roșie face parte din rocada culorilor care sunt la mare căutare în acest an, exprimând un sentiment de putere, independență și forță creativă. Pentru a accentua nota de eleganță, pot fi adăugate accesorii din aur.

Elena Gheorghe decide tendințele verii 2022

Mai departe, Elena a continuat cu o combinație de stil elegant-smart, păstrând totodată o simplitate aparte. Astfel, următoarea ținută pentru care ea a optat este reprezentată de o rochie cambrată pe trup, cu un model care alternează între dungile alb-negre. Materialul ușor de cămașă, dar și efectul de răsucire în zona taliei creează acel element surprinzător care atrage atenția. Unui astfel de look îi pot fi adăugate în completare accesorii în note aurii, ce pun în valoare combinația de culori a rochiei.

Și pentru că o femeie adevărată poate să-și construiască un outfit impecabil din orice articole vestimentare, Elena ne-a demonstrat cum mono-cromatismul e ceva ce nu dispare de la un an la altul. O ținută all black e adecvată pentru diferite evenimente pe parcursul unei zilei, de la diminețile la job până la seri cu evenimente culturale unde participarea e neapărată. Pentru ca articolele să fie îmbinate perfect, e indicat ca genta sau bijuterile să fie în aceeași tonalitate.

Elena Gheorghe decide tendințele verii 2022

Dacă îți dorești să fii și tu în pas cu tendințele acestui sezon și te simți inspirată de alegerile Elenei, intră pe bonprix.ro ca să descoperi cum puterea unor culori îți poate transforma complet ținutele.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!