De ce să optezi pentru cursuri de engleză online? 4 motive care te vor face să te înscrii acum

De Unica.ro, pe

Investește în tine și acordă-ți șansa unei schimbări! Cunoașterea unei limbi străine a fost, este și va fi mereu o abilitate în plus, mai ales atunci când vorbim despre găsirea unui job mai bun și mai bine plătit.

Motivele pentru care ai amânat până acum această decizie nici nu mai contează, iar dacă timpul și distanța au fost principalele impedimente, atunci nu trebuie să mai stai pe gânduri. Centrul de limbă engleză Flying Colours îți vine în ajutor cu o ofertă de cursuri engleza online care să se adapteze perfect nevoilor tale.

De ce să optezi pentru cursuri de engleză online? 

Rezultatele studiilor recente arată că performanța cursanților este mai ridicată la învățarea online, comparativ cu predarea tradițională. Iata 4 motive pentru care această metodă este de preferat:

– studiul la distanță – nu ești condiționat de un anumit spațiu de desfășurare a orelor, astfel că nu vei mai pierde timp în trafic. Mai mult decât atât, vei putea participa la cursuri de engleză online organizate de Centrul de limbă engleză Flying Colours indiferent de orașul sau țara în care te afli;

– timpul – pe lângă faptul că nu trebuie să te mai stresezi că nu ajungi în sala de curs la program, poți strecura cursuri de engleză online în rutina ta, fără a mai pierde vreme cu pregătirea, drumul samd;

– relația cu profesorii – cursurile online presupun o interacțiune dinamică între profesor și cursanți. Schimbul de informații și idei creează o relație specială între profesori și participanți, ceea ce va duce la o implementare practică și o exersare a abilităților de comunicare;

– dialogul – dacă alegi varianta de cursuri engleza online, vei avea posibilitatea să-ți exersezi cât mai mult capacitatea de a face față unei conversații ușor și natural. Profesorii îți vor fi mereu alături și te vor ghida, făcând procesul natural și usor, indiferent de nivel (începător, avansat) sau de vârstă (copil, adult, senior), obiectivul lor fiind să înveți engleza ca un life skill.

De ce să optezi pentru cursuri de engleză online? 4 motive care te vor face să te înscrii acum

Orele se desfășoară facil și prietenos, direct pe site-ul Centrului de limba engleză Flying Colours, unde este integrată și platforma online dedicată acestui scop. Platforma include și multiple opțiuni utile, este interactivă și potrivită pentru astfel de activități.

Grupele sunt formate din maximum 10 persoane, ceea ce constituie un avantaj major, deoarece astfel sunt susținute cursuri personalizate și interactive. Profesorii sunt mereu atenți la nevoile tuturor, așa că evaluarea și feedback-ul oferit de către aceștia sunt continue.

Programa de studiu a fost concepută pe baza experienței acumulate de-a lungul a celor peste 11 ani de lucru cu copiii, tinerii și adulții. Aceasta îmbină cu brio noțiunile teoretice cu detaliile practice, astfel încât pot fi aplicate încă de la momentul deprinderii lor.

Angajamentul și seriozitatea corpului profesoral îți garantează succesul. Mai mult, taxa de examen îți va fi returnată dacă îți va fi recomandat un examen de limbă și nu-l vei promova. Așadar, nu mai ai niciun motiv să stai pe gânduri! Intră pe site și consultă oferta pusă la dispoziție de Centrul de limbă engleză Flying Colours pentru toamna aceasta!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!