Dacă te simți bine, vei arăta bine! Nutrilite lansează Beauty You Glow, un supliment to-go care te va face să strălucești!

Acest supliment – creat pentru a-ți susține rutina zilnică de îngrijire – este parte din noua gamă de produse concepute pentru Millennials de Nutrilite

Un aspect sănătos reprezintă una dintre principalele probleme de sănătate printre adulții din Uniunea Europeană (17%) și în mod special, a femeilor din generația Millennials (26%). De fapt, există o nevoie generală de produse care să ofere o îngrijire deosebită pielii, părului și unghiilor: suplimentele alimentare pot reprezenta o soluție eficientă pentru aceste îngrijorări. NutriliteTM, cel mai recunoscut brand pentru vitamine și suplimente la nivel mondial, a creat Beauty You Glow – Strălucește din interior – suplimentul alimentar care are un gust delicios și un format compact și care este ideal pentru perioadele aglomerate, fiind ușor de integrat în regimul alimentar. 

O combinație între nutrienți esențiali și ingrediente atent selecționate, Nutrilite Beauty You Glow reprezintă opțiunea ușoară și gustoasă pentru a arăta și a te simți bine. Acest produs este rezultatul a 85 de ani de moștenire și experiență Nutrilite, un brand de încredere care combină perfect știința și natura, dar în cea mai mare parte asigură faptul că aceste suplimente îndeplinesc standardele înalte ale brand-ului: ingrediente de calitate și procese de producție de încredere. 

Dacă te simți bine, vei arăta bine! Nutrilite lansează Beauty You Glow, un supliment to-go care te va face să strălucești!

NutriliteTM Beauty You GlowTM –  Straluceste din interior

Nevoia de produse care să îngrijească pielea, părul și unghiile a fost identificată ca fiind foarte importantă printre adulții din Europa, fie ei femei sau bărbați. 

Un supliment sub forma unor jeleuri care îmbină aroma fructelor de pădure cu vitaminele A, C, E, biotină și selenium – pentru a susține pielea, părul și unghiile. Conține de asemenea acid hialuronic și colagen. 

Ingrediente:

  • Vitamina A și biotină – contribuie în a oferi un aspect sănătos pielii
  • Vitaminele E, C și selenium – contribuie în protejarea celulelor de stresul oxidativ 
  • Biotină și selenium – contribuie în oferirea unui aspect sănătos părului
  • Vitamina C – contribuie în a oferi un nivel normal de colagen, care ajută la funcționarea normală a pielii
  • Selenium – contribuie în a oferi un aspect sănătos unghiilor
  • Praf de suc de rodie – un concentrat natural pe bază de plante
  • Acid hialuronic și colagen – îmbogățit cu acid hialuronic și colagen 

Obține energia, somnul și strălucirea de care ai nevoie cu Nutrilite Can’t Stop, Won’t Stop, Nutrilite Sleep Easy și Nutrilite Beauty You Glow! Rămâi pe fază pentru a afla mai multe!

#NutriliteForYou

#NutriliteWontStop

#NutriliteSleepEasy

#NutriliteMillennial 

Pentru mai multe informații, te rugăm să vizitezi www.amway.ro

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!