Cum să te faci remarcată la locul de muncă: 3 ponturi

De Unica.ro, pe

Jobul este o parte a vieții noastre care ne oferă satisfacții materiale și profesionale, dar ne poate aduce și bucurie, dacă ne place ceea ce facem. 

Dacă te regăsești la locul de muncă și te simți bine cu șefii și colegii, atunci probabil că vrei să te faci remarcată și să bifezi, punct cu punct, pașii spre succes.

Află care sunt ponturile noastre pentru a reuși să impresionezi plăcut, să ți se simtă lipsa atunci când ești în concediu și să faci, prin prezența ta, o zi mai bună tuturor!

Alege ținute potrivite, cu bun gust

Alegerile vestimentare ne reprezintă în totalitate și pot transmite mesaje indirecte despre personalitatea și pasiunile noastre. Pentru birou, stilurile office sau smart-casual sunt printre cele mai potrivite. Totuși, vara poți mixa cu elemente din zona boho sau romantic, pentru un plus de feminitate și stil!

Desigur, pentru zilele în care vrei să fii mai casual, poți opta pentru o pereche de blugi care să te avantajeze, tricouri și bluze mai comode. Asigură-te doar că vei compensa prin atitudine și accesorii!

Printre piesele care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă, se află: sacourile, cămășile, fusta creion, pantalonii negri, pantofii cu toc, rochiile office de vară, paltonul, botinele. 

Poartă accesorii care te pun în valoare

Alege să-ți accesorizezi fiecare ținută cu un detaliu de efect, care să te pună în valoare. Subliniază-ți feminitatea prin coliere discrete, inele sau un ceas elegant, de zi. Pentru originalitate, mixează bratari cu charmuri Pandora pentru a fi sigură că furi toate privirile colegelor de muncă.

În cadrul ținutelor, poți adăuga o curea frumoasă sau o geantă chic. De asemenea, ai grijă la machiaj! Mizează pe naturalețe și accente subtile. Nu încărca tenul și nu exagera. Look-ul general trebuie să fie unul armonios și plăcut. În final, cel mai apreciat accesoriu va fi un zâmbet cald și sincer.

Optează pentru coafuri simple, de efect

Un păr curat și sănătos spune multe despre o femeie! Acestea sunt primele aspecte ce se observă când privim podoaba capilară a cuiva. Ai grijă să îți tunzi firele despicate, să-ți vopsești rădăcinile dacă e cazul, și să nu treacă o zi fără să îți pui în valoare părul.  

În ceea ce privește coafurile, optează, la birou, pentru unele mai simple, dar catchy. Împletește-ți părul, prinde-ți șuvițe cu diverse clame și accesorii jucăușe, ondulează-l sau aranjează-l într-o coadă mai stilizată, dacă ai o zi mai aglomerată la muncă. De asemenea, poți să-ți îndrepți părul cu placa sau să creezi efectul unui coc nearanjat.

Acum știi care sunt cele 3 ponturi pentru a te face remarcată la locul de muncă. Pe lângă acestea, o atitudine corespunzătoare, spiritul de echipă și grija față de colegi și spațiul în care îți desfășori activitatea te vor face o prezență plăcută și de neînlocuit!

Sursa foto: shutterstock.com

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!