Cum să slăbești rapid, după Sărbători

De Unica.ro, pe

În fiecare an, Sărbătorile de iarnă ne aduc câteva kilograme în plus. Deși ne propunem să nu facem abuz, să consumăm cantități mai mici de carbohidrați și zaharuri, de cele mai multe ori nu ne putem abține atunci când masa este încărcată cu bunătăți. După perioada Sărbătorilor, când intrăm în ritmul normal, este timpul să încercăm să revenim și la greutatea inițială, de dinainte de sărbători. Cu ajutorul unor suplimente alimentare, câteva minute de exerciții zilnice, mese regulate și odihnă suficientă, putem reveni rapid la greutate ideală.

Stabilește-ți câteva momente alocate exercițiilor ușoare

Pentru a te menține sănătos și în formă, dar și pentru a scădea în greutate, în fiecare zi, alocă-ți câteva minute pentru efectuarea unor exerciții rapide și ușoare, chiar și în confortul propriei case. Antrenamentul cardio îți va crește ritmul cardiac și îți va lucra principalele grupe de mușchi. Dacă efectuezi în mod corect exercițiile, vei reuși accelerarea metabolismului și arderile. 20-30 de minute în fiecare zi de cardio și exerciții ușoare de fitness, alături de o cură de detoxifiere, precum Clean 9, vor reuși să îți ofere startul de care ai nevoie pentru o slăbire rapidă. 

Consumă suplimente alimentare sau produse naturale

Este demonstrat științific faptul că anumite suplimente alimentare extrase din plante naturale pot ajuta la reducerea greutății corporale fără să te înfometezi sau să ții diete drastice. Folosește produse Forever alături de o dietă echilibrată și un program moderat de exerciții fizice pentru rezultate optime. Conținând extrase naturale din plante, aceste produse funcționează prin accelerarea metabolismului, arzând lipidele ce cauzează depunerea grăsimii corporale. 

Asigură-ți mese regulate, cu conținut redus de carbohidrați

După perioada sărbătorilor, evită pe cât posibil mâncarea grasă și plină de carbohidrați. Consumă cât mai multe fructe și legume, mâncare ușoară, precum și cât mai multe proteine, pentru refacerea mușchilor în timpul antrenamentelor. De asemenea, nu uita de cele 3 mese principale în fiecare zi. Asigură-te că iei un mic dejun înainte să pleci de acasă, nu uita de prânz, iar la cină consumă alimente ușoare, fără prăjeli și alcool. Respectând mesele principale ale zilei, vei evita să ai tot felul de gustări nesănătoase, în special în timpul programului de lucru, unde atenție îți este distrasă mai ușor.  

Odihnește-te suficient în timpul nopții

Somnul este un alt factor important ce te poate ajuta să slăbești sănătos, dar și rapid. Un somn confortabil de minim 7 ore pe noapte este important pentru ca organismul tău să se refacă. În timp ce dormi, corpul tău secretă substanțe precum melatonina sau citocina, substanțe ce ajută corpul să funcționeze optim, ducând implicit la întărirea sistemului imunitar, scăderea riscului de obezitate ori alte afecțiuni ce se pot croniciza în timp.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!