Cum să alegi un cadou potrivit pentru copilul tău de Paște. Acea duminică nu poate fi o zi ca oricare alta

Dacă ai devenit mamă de curând, cu siguranță ești entuziasmată la gândul că puiul tău va trăi primul lui Paște. De Crăciun, l-ai îmbrăcat într-un costum minuscul de Moș, ba chiar ți-a fost teamă că s-ar putea simți inconfortabil cu o cușmă roșie pe cap și cu un ren în brațe. Pentru sărbătorile pascale nu ai planuri, e o sărbătoare în care te bucuri că sunteți bine, dar nu ai vrea ca ea să treacă fără ca Iepurașul să-l răsfețe pe bebeluș și să imortalizați cele mai frumoase instantanee. Tocmai de aceea, venim cu câteva sugestii care sperăm să-ți fie de ajutor:

Bijuterii

Mai ales că e puțin probabil, dacă nu imposibil să-și aducă aminte peste ani de primul lui Paște, ar fi indicat să îi iei un cadou trainic și simbolic, cum ar fi bratara aur copii. Nu numai că poți comanda un cadou personalizat, dar o poți și ajusta în funcție de vârsta celui mic. Poți alege ceva deosebit, cum ar fi una cu bănuț de aur pe care e gravat chipul bebelușului sau cu îngerași, mașinuțe, trifoi cu patru foi, coroniță sau cruciuliță. Peste ani, copilul tău va putea chiar să „recicleze” bijuteria și să o transforme într-un medalion de efect cu o poveste foarte frumoasă. Nu toată lumea are o astfel de amintire, un cadou de la Iepuraș care rezistă în timp, e acronic și modern, indiferent de tendințe.

Halat de baie

Cum să alegi un cadou potrivit pentru copilul tău de Paște. Acea duminică nu poate fi o zi ca oricare alta

Pe lângă ceva simbolic, te poți îndrepta și către ceva practic, cum ar fi un halat pufos de baie care-ți va fi de folos după fiecare băiță a bebelușului. E firesc să ai prosoape, păturici, dar deja cel mic trebuie să fie tratat de la egal la egal și să dețină, în miniatură, tot ceea ce părinții lui au. Un halat îl va proteja pe cel mic de frig, va elimina riscurile unei eventuale răceli sau afecțiuni respiratorii și-l va face să se simtă confortabil și să perceapă experiența îmbăierii ca pe una pozitivă, un moment după care va tânji și o rutină care-i va plăcea.

Păturică senzorială

Dacă nu ai încă în „recuzita” bebelușului așa ceva, e timpul să te gândești să-i cumperi o păturică senzorială. De asemenea, dacă cei dragi te întreabă ce cadou ar fi potrivit pentru copil, le poți sugera acest produs. Datorită culorilor vii, a texturii materialului și a multitudinii de jucărioare textile atașate, o minipăturică de acest fel este o jucărie senzorială care are rolul de a dezvolta simțul tactil și vizual al celui mic. Copilul va fi încântat să se joace cu plușurile și jucăriile atașate, să le smotocească și să le bage în gură, să apese butoane și să genereze diverse sunete, să audă muzică și să experimenteze lucruri noi.

Încearcă să îi creezi bebelușului tău experiențe minunate și amintiri pe măsură. Chiar dacă pentru unii par insignifiante, primul Crăciun, primul Paște, primul dințișor de lapte „răpit” de Zâna Măseluță sunt importante, momente unice care nu merită a fi neglijate, ci mai degrabă imortalizate în fotografii și relatate în pagini de jurnal.

Sursă: unsplash.com

(P) Material publicitar realizat împreună cu graveazapovesteata.ro

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!