Cum să alegi cea mai potrivită oglindă pentru baia ta? Află acum

Dacă ești în căutarea unei oglinzi de baie și nu știi exact ce model să alegi, atunci este indicat să verifici câteva elemente de bază. Astfel, vei reuși să achiziționezi cel mai potrivit produs. 

Mai mult, investiția ta în oglinzi de baie va fi una pe termen lung. Iată ce trebuie să cunoști înainte de a alege un model preferat.

Oglinzi de baie

Despre oglinzile de baie este esențial să știi că sunt produse special create pentru această încăpere. Nu poți alege o oglindă de decor pentru utilizare în timpul dușului. Citește cu atenție descrierea înainte de a face o comandă. Mai mult, nu uita să măsori spațiul de care dispui. În mediul online vei descoperi numeroase forme și dimensiuni, astfel încât să alegi doar ce este potrivit cu stilul tău.

Modele de oglinzi de baie

Un model căutat de oglindă de baie este cel cu dulăpior, datorită dublului rol funcțional pe care îl îndeplinește. Cel mai mare avantaj al acestui produs este acela că te va ajuta să economisești spațiu. Vei putea depozita majoritatea produselor de îngrijire corporală în dulap și te vei putea aranja fără probleme în oglinda amplasată pe ușă. Alte modele sunt cele care se referă la formă. De exemplu, vei fi plăcut surprins să afli că poți alege o oglindă rotundă, pătrată, asimetrică, ovală sau dreptunghiulară.

Oglindă cu ramă

În magazinele de profil sau online vei găsi disponibile modele de oglinzi simple sau cu ramă. În cazul în care alegi varianta ramei, atunci o vei putea vopsi în culorile preferate. Creează în felul acesta un design deosebit și personalizat în baia ta. Mai mult, poți schimba culoarea ori de câte ori dorești.

Oglinzi cu funcții

Tehnologia din prezent permite fabricarea unor modele de oglinzi cu funcții integrate. De exemplu, vei putea ști în permanență cât este ora dacă alegi un produs cu afișaj. Acesta îți poate indica chiar și temperatura sau condițiile meteo. Astfel, vei fi pregătit într-un mod corespunzător. Dacă utilizezi oglinda imediat după baie sau chiar în timpul dușului, atunci poți alege modelul cu funcție de dezaburire. Nu va mai fi necesar să ștergi oglinda cu prosopul, deoarece va fi în permanență curată și clară. Indiferent de forma unei oglinzi, această poate fi dotată cu lumina led. Ai la dispoziție varianta ledului încorporat sau becurile externe. Luminează baia în tonurile preferate alegând o culoare rece sau caldă, însă nu uita să ai în vedere nuanța pereților și a obiectelor sanitare.

 Ce alte obiecte sanitare mai poți achiziționa din mediul online?

Dacă ai nevoie să economisești timp sau pur și simplu nu vrei să mergi fizic într-un magazin, atunci optează să comanzi online produsele de care ai nevoie. Poți alege numeroase modele pornind de la oglinzi, diferite accesorii, rafturi și ajungând până la obiecte sanitare standard, precum: lavoar, vas de wc, bideu, cadă, cabină de duș, baterii sanitare. Important este să citești descrierea și să alegi dimensiunea corespunzătoare. Urmează indicațiile afișate pe site pentru a plasa comanda, și dacă ai nelămuriri nu ezita să contactezi magazinul. Interesează-te de garanție și de politica magazinului cu privire la aceasta. Nu uita, alege produse calitative pentru o investiție pe termen lung, fără reparații sau înlocuire într-un interval scurt de timp.

Pe site-ul lux-sanitary.ro ai la dispoziție numeroase accesorii, precum oglinzile de baie și modele diversificate de obiecte sanitare. Alege un model de cada freestanding pentru a te bucura de relaxare în propria baie. Mai mult, vei putea achiziționa și cele mai potrivite baterii sanitare. Toate produsele sunt puse la dispoziția ta pentru a face cea mai bună alegere!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0760077183

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!